- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Succor
csendes tag
Sziasztok érdeklődnék, hogy egy El captaint fel tudnék-e telepíteni egy Asus g551jw CN065D típusú laptopra.
Volt már hackintoshom de azt én állítottam össze, laptopokkal sajnos nem vagyok tisztába.
Amire használva lenne az audio editálás,zeneszerzés,keverés,masztering,felvétel.Külső eszközök
nyilván a driveresek)
Focusrite scarlette 2i4 (a gyártó azt írja osx alatt plug and play a dolog).
TP-LINK TL-WN722N wireless adapter (Sajnos a lapos alap wifije egy hulladék).Nagyon szépen köszönöm a válaszotokat!
Szeretném már használni a régen megváárolt logic x-et(Ajándékként lett megvéve) csak hát win alatt nem megy. -
Succor
csendes tag
Van valamilyen módszer, hogy az alaplapi wifi működjön Hack-en?
(gigabyte H87-n Wifi) -
Succor
csendes tag
Na minden királyul működik, ma már dolgozok végre a gépen
Egyetlen egy problémám van, ha bekapcsolom a gépet és a loaderből kiválasztom a macem akkor néha kikapcsolja az usb perifériákat és nem látja se az egeret, se a billt.Újraindulás után látja, kb 10 indításból 3* csinálja ezt.
Ötlet? -
Succor
csendes tag
Tok jo az uj osx ismert majdnem mindent, net alapbol volt meg vga driver is
-
Succor
csendes tag
Na mar fel is telepult a legfrissebb osx
. Ennyit szarakodni
-
Succor
csendes tag
Na elkezdte csinálni!
Le kellett szedni egy Apple Software updatert(Unibeast supportnál volt 0rva) és elkezdte csinálni..Remélem innentől zökkenőmentes lesz a dolog
"11. When running on Snow Leopard (OS X 10.6) you must be running OS X 10.6.8 with the Apple Software Installer Update 1.0 installed. Otherwise you will see "The operation couldn’t be completed. CSSMERR_TP_NOT_TRUSTED" in the install.log."
-
Succor
csendes tag
Meg nekem ha bekapcsolom a gépet alapból a windows indul el, előtte valami boot0 errort ír ki szal csak Iboot cd-vel megy az SL
-
Succor
csendes tag
Megoldottam srácok, köszi a linkeket.
Tudjátok mi volt a baj?
2 ethernet port van az alaplapon és a legfölsőbe kellett dugni a kábelt ennyi..Na viszont itt jön a kövi bökkenő.Letöltöttem appstoreból a legújabb marevicks-et.
Unibeast- azt írja hogy failed to install, pedig mindent jól csináltam, ahogy le van írva.
Myhack-nél kernel panic-ot kap.
Ha csak simán 10.6.8 alól akarom telepíteni meg kiírja, hogy nem minden funkció lesz elérhető, meg 30 mp múlva újraindul a gép(írja is hogy automatikusan újraindítja) de újraindulás után semmi nem történik.Megint ott van az application-ban az installer.Megint elindítom megint ugyanez...Egyszerűen nem tudok upgradelni 10.9.2-re...Mi lehet a baj?
-
Succor
csendes tag
Sziasztok.
Van egy snow leopard a gépemen de az Istenért se akar rajta menni a net.
Gigabyte H87N-Wifi rev 2.0(Kábellel van összekötve mert úgy tudom a wifi nem megy.)
Letöltöttem AppleIntelE1000e.kext-et installáltam már mindenhova de még így se jó.Egyszerűen foggalmam sincs mi legyen, nem tudok így semmit csinálni, multibeastel már installáltam az összes netwrok adaptert.Mi kell ehhez?
Válaszotokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged