Hirdetés
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Speedricsi
üzenetére
1.) Ez nem Audigy, s nem is X-530 topic. Bocs, de ezt kérdezd meg máshol!
2.) Nem kell, de egy jobb kártyával jobban szól. Írtad, hogy főleg zenét hallgatnál rajta, így egy ASUS Xonar DX-et, vagy Club 3D Agrippát ajánlanék hozzá. Mindkét kártya 20K alatt van, ha belefér, érdemes kicserélni az Audigyt.
3.) Ahogy láttam, itt szinte mindenki gyári kábelekkel használja, tehát kb. úgy szól velük, ahogy leírták.
Skizz:
Azért az durva, ha beleütközik, mindenesetre így lehet leszedni.
-
Skizz
addikt
válasz
Speedricsi
üzenetére
Újdonsült 5500 tulajként válaszolnék a második két kérdésedre.
Kipróbáltam Audigy-vel, meg X-Fi-vel is. A különbség nálam főleg hangerőben volt, az X-Fi-vel egy elég trehány minőségű mp3 is hallgatható volt, még magasabb hangerőn is. Egyébként még nem lőttem be driverből, de valszeg egyéb különbségeket is észrevennék ha elmélyülnék a beállításokban. Én minimum egy "sima" Gamert, vagy Musicot ajánlanék mellé. USB-set meg Audiot semmiképp.Jók a gyári jackek. Igazából analógon érdemes a rendszert használni. Én kipróbáltam optikaival is, de nem volt túl meggyőző, a minőség elég átlagos volt optikai kábellel. Analóggal egészen más, átlagon felüli...

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest