- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- IMEI szám tiltva bankba? Google wallet nem működik.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- LG V30 - vezércsel
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubu001
csendes tag
Lehet anélkül toldani, hogy szét kelljen vagdosni, van hozzá valami kész hosszabbító? Elég lama vagyok ilyen téren.
-
roonin
tag
Nekem is meg kellett toldatnom a ket hatsot merthat a szoba megkerulese lehetetlen lett volna az a nyulfarknyi kabellel amit adtak hozza. Lenyeg ha toldatod akkor parba tedd mert azonos hosszusagunak kell lennie a kabeleknek ami a jobbhoz ill a balhoz megy. Szal vagy a ket elso vagy a ket hatsot toldatsd(ezek a parok). Ja es aranyozott dugaljt rakas ra a biztonsag kedveert(kontakt fasza legyen). Nalam igy van minosegromlast en nem vettem eszre.
-
STingraye
csendes tag
Üdv!
Először is ez a topic felesleges. A kérdésre válaszolva: én kénytelen voltam meghosszabbítatni szeretett 5300asom hét hangszóróját [mindkét baloldali] RCA kábeltoldóval és persze - mint minden ilyen műveletnél - van némi minőségromlás, ez azonban nem különösebben jelentős, tehát csak az addikt vájtfülűek szúrják ki, ők pedig nem vesznek ilyen szetteket. A második kérdéshez ajálom a viszonylag pörgős audigy 2 topicot, ott majd Raymond megmondja a tutit[szerintem egyébként nem lehet, de én nem vagyok szakértő a témában]
-
bubu001
csendes tag
Az első válaszra annyi infót találtam, hogy volt aki meghosszabbította valami RCA hosszabbítóval, de olyan válaszát várom, aki már túl van ezen, hogy tapasztalt-e minőségromlást például.
A második kérdésre még várom a választ.
Előre is köszi -
törölt tag
Hi!
Csak neked: Bővebben: link
De keszülj fel, hogy mindjárt jön egy Ph! nagyúr, s jól leb@sz, mert nem használtad a keresőt...
A másik kérdésre sajnos nem tudom a választ, kérdezd meg a Z-5300 topicban!
[Szerkesztve] -
bubu001
csendes tag
Szeretnék segítséget kérni, hogyan lehet a hátsó hangsugárzók vezetékét meghosszabítani, mert ugye a végén RCA csati van, ha jól tudom! Vennék 1 ilyen hangfalat, de addig nem, amíg nem tudom, minőségromlás nélkül lehetséges-e?
Ja és még 1 kérdés, rá lehet kötni egyszerre a hangfalra a hangkártyát és a hifit is?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest