Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubu001
csendes tag
Lehet anélkül toldani, hogy szét kelljen vagdosni, van hozzá valami kész hosszabbító? Elég lama vagyok ilyen téren.
-
roonin
tag
Nekem is meg kellett toldatnom a ket hatsot merthat a szoba megkerulese lehetetlen lett volna az a nyulfarknyi kabellel amit adtak hozza. Lenyeg ha toldatod akkor parba tedd mert azonos hosszusagunak kell lennie a kabeleknek ami a jobbhoz ill a balhoz megy. Szal vagy a ket elso vagy a ket hatsot toldatsd(ezek a parok). Ja es aranyozott dugaljt rakas ra a biztonsag kedveert(kontakt fasza legyen). Nalam igy van minosegromlast en nem vettem eszre.
-
STingraye
csendes tag
Üdv!
Először is ez a topic felesleges. A kérdésre válaszolva: én kénytelen voltam meghosszabbítatni szeretett 5300asom hét hangszóróját [mindkét baloldali] RCA kábeltoldóval és persze - mint minden ilyen műveletnél - van némi minőségromlás, ez azonban nem különösebben jelentős, tehát csak az addikt vájtfülűek szúrják ki, ők pedig nem vesznek ilyen szetteket. A második kérdéshez ajálom a viszonylag pörgős audigy 2 topicot, ott majd Raymond megmondja a tutit
[szerintem egyébként nem lehet, de én nem vagyok szakértő a témában] -
bubu001
csendes tag
Az első válaszra annyi infót találtam, hogy volt aki meghosszabbította valami RCA hosszabbítóval, de olyan válaszát várom, aki már túl van ezen, hogy tapasztalt-e minőségromlást például.
A második kérdésre még várom a választ.
Előre is köszi -
törölt tag
Hi!
Csak neked: Bővebben: link
De keszülj fel, hogy mindjárt jön egy Ph! nagyúr, s jól leb@sz, mert nem használtad a keresőt...
A másik kérdésre sajnos nem tudom a választ, kérdezd meg a Z-5300 topicban!
[Szerkesztve] -
bubu001
csendes tag
Szeretnék segítséget kérni, hogyan lehet a hátsó hangsugárzók vezetékét meghosszabítani, mert ugye a végén RCA csati van, ha jól tudom! Vennék 1 ilyen hangfalat, de addig nem, amíg nem tudom, minőségromlás nélkül lehetséges-e?
Ja és még 1 kérdés, rá lehet kötni egyszerre a hangfalra a hangkártyát és a hifit is?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- XPEnology
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
[szerintem egyébként nem lehet, de én nem vagyok szakértő a témában]