- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Apple Watch
Aktív témák
-
dokasz
csendes tag
Üdv!
A következő a problémám:
Ezt a 2.1-es hangrendszert 1,5 éve használom mindenféle gond nélkül, ám most adódott egy kis probléma: teljesen elszállt a jobb oldali hangszóró. A kábelezés az alábbi:
- 3.5 jack megy az outputhoz (Behringer USB Interface / integrált noti prüntyögő)
- a 3.5 jack másik vége megy a jobb oldali hangszóróba
- innen egy vastagabb soros kábellel csatlakozik jobb oldali hangszóró a mélynyomóhoz
- a mélynyomóhoz szimpla RCA-val csatlakozik a bal oldali szóró.Tehát a probléma adott: nem ad hangot a jobb oldal.
Amit eddig próbáltam:
- a jobb oldali szórón van egy fülhallgató kimenet - teljesen betolt jackkel ugyanúgy csak a baloldali fülhallgató szólj - a jobb süket, ÁM amint kicsit kijjebb húzom, szól mindkettő - ez nem tudom releváns-e, nem értek hozzá
- a kábeleket újrakötögettem, semmi,
- a hangszórótesztet lefuttattam, semmi a jobb oldalon,
- a balance-ot állítgattam, ha áthúzom a jobb oldalra, semmi nem szól.Más öltetem nem volt. Gari még van rá, csak messze van a hely és nehéz a holmi, autó híján nem lesz egyszerű menet.
Ötlet egyéb diagnosztikai módszerre, vagy bármi tapasztalat hasonló hibáról?Köszönöm a segítséget előre is!
Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sweet.tv - internetes TV
- Melyik tápegységet vegyem?
- Automata kávégépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/256G, Megkímélt, Kártyáfüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő