Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Google Pixel topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sulla2
csendes tag
Szerintem ez nagyon hangkártya függő hiba,nekem Creative audigy 1 + X-530 és semmi ilyesmit nem tapasztaltam. Amúgy lehet létezik rá egy alternatíva, csak kicsit nem éri meg a fáradtságot, a rádiójelzavarás.
A hangfalad a rádiójeleket fogja fel és azt hallod a hangszóróidban, akkor mint pl. a mobiltelefon jeleket (nyilván azok 900, 1800 és 1900 Mhz-en mennek), a rádió-jeleket is lehet egy azonos frekvencián sugárzott ún fehérzajjal kiiktatni, azonban ez nagyon költséges, házilag nem tudok rá alternatívát egyelőre, hogyan lehetne ilyesmit készíteni, de mint mindenre, biztos erre is létezik olcsó és - talán - jó megoldás. A google a barátod.
Megérdeklődöm neked a fizikás barátaimat, hátha tudnak örömhírrel szolgálni.
-
littlemole
őstag
Mi vitt a inkább az x-530 felé? Creativről tudsz mondani valamit? Ezekről az olcsóbb fajtákról nem találtam topikot a fórumon.
Amiket csasziga írt később a hozzászólásában engem inkább a creative felé visz.
A rádiós probléma ami nála is megvan, idegesítene szerintem, mert nem szoktam nagyon hangosan hallgatni, főleg nem Játék közben így valószínű előjönne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3726
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő