Hirdetés

Aktív témák

• ddekany

nagyúr

válasz Ndruu #76 üzenetére

Na, kipróbáltam a cuccot. Hát bizony igaza volt annak a korábbi hozzászólónak aki kis kezzel igen kényelmetlennek találta. Először is szögezzük le, hogy ez az egér nagy, és mindegy mit mérünk, mert ránézel és látod, hogy "hú mekkora dagadt pakány". Az én átlagos (hím) kezemnek jó egyébként, de kis kézűek (nők jellemzően) óvakodjanak tőle. Ez az egér ugyanis állati púpos, és ha a "dombtetőre" feltéve a kezed nem ér le jobboldalt és hátul a a tenyérél, akkor aztán kapaszkodhatsz hogy le ne csusszál, vagy ha hagyod magadat lecsúszni a domb tövébe, akkor meg nem éred el a gombokat, pontosaban csak a tövüket, és ott nehéz lenyomni. Szóval kis kezüeknek én nem javasolnám. (Egereknél is bevezetnének valami olyamit, mint a cipőméret...)

Apró megjegyzés, hogy az oldalscroll sebesség beállítása betegen viselkedik Excel alatt (Office 2000). Egy idegi szépen gyorsul ha feljebb állítom, de mikor már közelíteni az ideális sebességet egyszercsal irgalmatlan gyors lesz... :W Na de mindegy. Másik apró megjegyzés, hogy az "Universal Scroll" is egy rakás ****, mert ugyancsak elmebeteg a sebesség kontrollja, de hát lekapcsolható, csak így ugye minek létezik.

Az egér érdekessége, hogy a sebessége a Windows alapértelmezett egérsebességéhez relatív, így lehet egyszerre két egér a gépen (tehát egy MX400 és valami teljesen más), mert ki lehet sakkozni, hogy mindkettő kb jó sebességgel menjen. Ez azért jó, ha két ember használja a gépet, és mindekettőnek másik egér jön be.

Aktív témák