- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gooool
őstag
válasz
BigBlackDog #202520 üzenetére
A Fókába most kanyarodott bele a 6500 km, de már az ajtók és a műszerfal teteje is cicereg rosszabb úton. Mondjuk én tényleg sokszor kritikán aluli burkolaton járok vele, meg a héten lett gyanús, hogy valami nem lehet jó, ránéztem a guminyomásra és 2,6 helyett 3,1-re voltak durrantva az amúgy baromi ballonos cipellők. Azóta sokat javult az összkép, de sajnos a cicergés, zörgés már a társam marad.
Elég gyalázatos szerintem, hogy közel 10 milliós új autóknál ilyenekről kell beszámolnunk.
Bezzeg a Skoda Rapid 180 ezer km után szólalt csak meg, akkor is egy minimális jobb ajtókárpit cicergés produkált, semmi egyebet és nem szirénázott állandóan valami vezetéstámogató vagy parkradar random a kapubejárón, hogy neki ne menjek vagy el ne üssem álló helyben a virágokat. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
BigBlackDog #202520 üzenetére
Tdi hang elnyomja lehet azert nem hallom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- FÉLÁRON! illy Francis X7.1 kapszulás kávéfőző - fehér - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Roborock S7 robotporszívó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged