-
Mobilarena
Autós topik
-
radi8tor
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Június 9. (hétfő) 15:00 kezdéssel autóstalálkozó a nyári rezidencián.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gooool
őstag
válasz
BigBlackDog #202520 üzenetére
A Fókába most kanyarodott bele a 6500 km, de már az ajtók és a műszerfal teteje is cicereg rosszabb úton. Mondjuk én tényleg sokszor kritikán aluli burkolaton járok vele, meg a héten lett gyanús, hogy valami nem lehet jó, ránéztem a guminyomásra és 2,6 helyett 3,1-re voltak durrantva az amúgy baromi ballonos cipellők. Azóta sokat javult az összkép, de sajnos a cicergés, zörgés már a társam marad.
Elég gyalázatos szerintem, hogy közel 10 milliós új autóknál ilyenekről kell beszámolnunk.
Bezzeg a Skoda Rapid 180 ezer km után szólalt csak meg, akkor is egy minimális jobb ajtókárpit cicergés produkált, semmi egyebet és nem szirénázott állandóan valami vezetéstámogató vagy parkradar random a kapubejárón, hogy neki ne menjek vagy el ne üssem álló helyben a virágokat. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
BigBlackDog #202520 üzenetére
Tdi hang elnyomja lehet azert nem hallom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flották
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gitáros topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- iCarsoft CR Max autodiagnosztika ELADÓ
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged