- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz
radi8tor #320553 üzenetére
Mármint úgy értem, hogy ha kombináltam volna a Quad Lock-kal (ez már megvan + ez + ez), akkor nem volna jó. Ez volt a korábbi tervem, nem a teljes Broditra váltás.
-
tboldi
nagyúr
-
ArthurShelby
addikt
válasz
radi8tor #320346 üzenetére
Nem ezzel van összefüggésben.
Szerintem ma már mindenki hercegnő/kisherceg, és úgy vannak vele, hogy a szerelő feladata, hogy az autó menjen. Majdnem hogy a szerelőnek kéne tankolni.Egy guminyomást nem hogy nem tudnak megnézni, nem is akarnak, mert koszos (fékporos) lesz a kezük.
-
aero.
veterán
-
ArthurShelby
addikt
válasz
radi8tor #320335 üzenetére
Valami olyasmi, de mégsem, mert már régóta nézegettem a ctek-eket. Először 10est, vagy 5-öst akartam. Felkerült a csúcsok csúcsa, én meg minden mindegy darabon ráalkudtam.
Élőben egyébként jó nagy (lób**ó) darab.Keveset fogom használni, viszont nem tudom miért, de erre porcosodik.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
radi8tor #319989 üzenetére
Láttam, hogy írtál privit, így én már nem ajánlkoztam.
Jövő héten felavatom, aztán szerintem meghirdetem a pneumatikust.
Meg szétnézek otthon, milyen kis tasakjaim vannak, amibe be tudom tenni a Cro-Mo fejeket, mert persze nem csak a töltő, de azok doboza sem fér bele. Meg egy 1/2" hosszabbító szárat nézek még a kofferbe.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
radi8tor #319951 üzenetére
Én csak kis szerényen. Töltő a kis akkuval jött, csak a kofferban nem fér el.
Szada85: ahhoz a töltőhöz adnak egy 2,5 Ah akkut is. Nem tudom, mire elég a kis akku hozzá, én is inkább vettem hozzá plusz 1 akkut.
Első PS akkus gépem, amúgy is csak a második.
A töltő aljáról amúgy az egyik gumitalp hiányzik, billeg. Mehetek vissza cseréltetni... -
Qru
MODERÁTOR
válasz
radi8tor #319954 üzenetére
Igen is meg nem is. Igen, mert ez a 3 literes 6 hengeres gyári akksi mérete (MasterMark-nak ugyanilyen akksi van a 3 literes Legacy-ban) de mivel az akkutálca azonos az enyémbe is belefér (a manual az enyémhez kisebbeket ír).
Nem, mert eddig is pont ugyanilyen volt benne. -
tboldi
nagyúr
válasz
radi8tor #319951 üzenetére
Én is, és itt Óváron is rárepültek a vállalkozsók, de szerencsére jutott nekem is. Meglepődtem, hogy a fritőz még kelendőbb volt, 5-10 perc után már szinte egy sem maradt.
Aztán legalább negyedórát szobroztam, mire sorra kerültem a garanciajegy megírásánál.Már ki is próbáltam a WagonR egyik kerekén, nyilván gyengébb és emiatt több ideig üt, mint a nagy masina, de ez is zokszó nélkül lazítja a csavarokat. 👍
Szombaton a lengőkarcserénél pont jól jött volna, mert a nagy nem fért el a hátsó kipufogódob miatt, a leghosszabb teleszkópos kulcsommal sikerült nagy nehezen megindítani a 20+ éve meg nem mozdított, rozsdás csavart.És hogy ON is legyek, jelentem, 6,5°-ban sem csúszik meg a MiTo új kuplungja intenzív gyorsításkor, helyette az ASR lámpácskája villog, úgyhogy fasza!
-
ArthurShelby
addikt
válasz
radi8tor #319247 üzenetére
Volt róla szó e39 fb csopiban is. A rendszám/kocsi ismert (imolarot, kézi 30i), az előző tulaj is megvan. Volt egy kis vita abból, hogy szárazon kell e megcsinálni a tulajt, vagy még egy kezdő gyakorló és mindenki hibázik.
Én ezt a ködlámpás karácsonyfa stílust nem értem, ebből 22évesen talán már kinőttem. -
válasz
radi8tor #319098 üzenetére
Ott a videjó, de mindjárt kimegyek felborítom a Teslát, ha megyek füvet nyírni, megnézem mi történik... spec nekem nincs állványom a kocsi alá, kb egyszerűbb vennem +1 emelőt és kész is a dolog.
Más, ki mivel menne gyorsulást mérni?
Most gyári 235/35R20 nyári van fent, gyári szerelés, tehát van benne 29e lassan, még nincs elkopva, de hidegebb időben érzem a vesztét. Pirelli P Zero.
Illetve holnap érkezik a CC2 4S, ez úgy új, váltóméret, de picit szélesebb. 245/35R20, szerintem szélesebb frissebb gumi, vélhetően a hőmérséklet miatt az lehet jobban is tapadna. Mondjuk kérdés, holnap délután hol gumiztatom át hirtelen, de ez mondjuk részlet kérdés. Kedd reggelre kellene megugranom. -
válasz
radi8tor #319077 üzenetére
Így igaz.
Ugyanakkor szerintem itt nem kagylós, hanem fűrészfogas kopás esete áll fenn, attól hangos. A forgásiranyos mintázat hajlamos így kopni, különösen ha nincs terhelés a hátsó tengelyen.
A 4 évszakos gumik - kevés kivétellel - forgásiranyosak.kisza25 helyében én megcserélném, bízva benne, hogy bekopik 1-2000 km alatt.
-
6030D
addikt
válasz
radi8tor #319077 üzenetére
A lengéscsillapítót adott teherre tervezik, nem mindegy, hogy üres a csomi, vagy van benne mindig 200 kg. Amikor apósnak kagylósra kopott a gumi, a gumis is mondta, hogy egyedül használt kombinál, suv/cuv-nél gyakori gond, mert nincs terhelés a hátsó tengelyen, és minimálisan ugrál.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
radi8tor #318893 üzenetére
EÜ doboz, háromszög alap.
Teljesértékű pótkerék, szerszámok.
Spaniferek (talán 3)
Multitool dugókulcskészlettel.
Egy marék gyorskötöző.
Duct tape.
Egy marék biztosíték.
Gyufa.
Szigszalag.
Öngyújtó.
Egy kerős kesztyű (az a gumiba mártott), egy mechanikai kesztyű.
Egy rossz törölköző.
Nagy szárazolórongy, kis rongy.
2 db nagy, 2 db közepes bevásárlótáska és egy hidegen tartó táska.
Egy bontott csomag 100-as zsepi.
Egy guriga budipapír.
Bikakábel.
Vontatókötél.
Egy üveg ásványvíz.
Elemlámpa, tartalék elem bliszterben.
USB töltőaljzat, microUSB és Type-C kábelekkel.
Kesztyűtartóban a szervizkönyv, kézikönyv és egy 10-es zsepi.
A könyöklő előtt 2 db kaputávirányító.
A könyöklőben 6-7 db láthatósági mellény 3 különböző méretben.
Botesernyő. -
tboldi
nagyúr
válasz
radi8tor #318932 üzenetére
Ha tovább olvasol, már megfejtettem.
Szóval nekem jár a sör. -
Blindmouse_
senior tag
válasz
radi8tor #318601 üzenetére
Mondjuk még a fillérvadászok is lassítanak ezeknél.. pedig ők képben szoktak lenni hol van épp aktív fotószakkör.. az átlaghülye meg harminccal mer elmenni ezekalatt, én meg próbálom kerülgetni ezeket, hogy ne kelljen már álldogállnom a kövi lámpánál ami normál tempónál még zöld, a sok bénakacsának meg már tuti piros lesz.
-
mandleee
tag
válasz
radi8tor #318405 üzenetére
Nekem a gyári eddig is gyűjtötte.
Persze nem egy elviselhetetlen felár, de nekem is az lett volna a titkos tippem, hogy a gyári beszállítót után gyártottba. (véletlenül Saint Gobain ez is).
A másik amin agyalok, ha a jövőben tervezem cserélni az autót, akkor még locsolják pluszba a gyári szélvédőre, vagy legyen utángyártott. -
-
HoaryFox
őstag
válasz
radi8tor #318229 üzenetére
Kicsit sz*r lenne busszal bevásárolni, parkolás necces de legalább biztos elférne minden
Ha vennék is valamit, akkor japán vonalon gondolkodnék, Lexus, Mitsubishi, esetleg Honda.
De ez csak fellángolás, inkább tankolom becsületesen a Vekit, perpill csak kis gondja van(ereszt az ablakmosó tartály)
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mindenki Z Fold7-et akar
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest