- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
-
Mobilarena
A Locus Map FREE és PRO egy többfunkciós offroad navigációs alkalmazás, amely fejlett online és offline navigációs képességeket kínál az Android készülékekhez (iOS-es verziója jelenleg nincs). Elsősorban szabadtéri szabadidős tevékenységekhez tervezték és használják, például túrázáshoz, kerékpározáshoz, geocachinghez. A szabadidős felhasználás mellett az alkalmazást szakemberek is használják, pl. térinformatikai adatok gyűjtésére, mentőcsoportok, légi felderítő csapatok stb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ch4os
aktív tag
A telefon GPS-e hibázott (valószínűleg pontatlan volt, kevés műholdat látott) és azt mondta, hogy ott vagytok a Locus meg elfogadta.
Ha nagyon zavar, akkor utólagosan Locus-ban is ki tudod azt az egy pontot venni Nyomvonal szerkesztéssel.
Pluszba állítgass a Nyomvonal rögzítési profilon, hogy ezeket később elkerüld. Mekkora megtett táv mennyi idő alatt és legalább milyen GPS pontosság mellett. -
Ch4os
aktív tag
Én is sokáig tanultam és csodálkoztam, hogy miket tud.
Talán a Műszerfal / Műszerfal Szerkesztő volt a csúcs.
Ez kb. annyi, hogy a térkép elé külön rétegként rá tudsz tenni infókat arra. Aktuális, átlag sebesség, megtett, hátralévő táv, magasság, emelkedés, pulzus... Ilyenek.
Valahol a csúcs ott volt, mikor grafikonon előre láttam, hogy mikor jönnek az emelkedős, lejtős részek. Persze mindezt az alap képernyőn. -
Ch4os
aktív tag
Teljesen felesleges.
Akkor vennék talán, ha sok lenne azaz alkalom, amit túrázással töltenék (heti több mint 1).
Sokkal jobb egy jó mobil, egy tényleg vastag és erős tokkal + X0.000mAh gyorstöltős powerbank.
Evvel egy nagyon, de nagyon hosszú napot is folyamatosan bekapcsolt GPS, kijelző, minden mellett kibír. -
csakb
őstag
Szia!
Én sok éven át egy Garmin Legend HCx-et használtam. Egy telefonhoz képest a nagy előnye a tényleges ütés- és vízállóság, és a kompaktság volt. Csak úgy lógott egy karabineren a hátizsákomról, esőben, sárban, hóban, fagyban is. Ja, és mivel nem érintőképernyős volt, ezért vastag kesztyűben is remekül lehetett használni. Két jobbfajta AA akkuval nekem 20 órán át is bírta, és ha lemerült, csak akkut kellett cserélni, nem töltögetni. Ennyi a pro.
A kontra viszont minden más. Egy telefon sokkal gyorsabb, könnyebben használható, a képernyő is sokkal nagyobb. Térképet frissíteni sokkal egyszerűbb, pláne útvonalat létrehozni, szerkeszteni, akár menet közben.
Kirándulásra, szépidős túrákra nekem sokkal kényelmesebben használható a telefon, Locus-szal.
Kemény, hosszú teljesítménytúrákon, terepfutáshoz - pláne rossz időben - viszont megbízhatóbb volt a Garmin, és nem kellett vigyázni sem rá.Szerintem ha nem készülsz extrém dolgokra, akkor felesleges kiadás egy túragps.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Medence topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Nyaralás topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- HyperX Cloud Flight Wireless
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged