- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yuhfej
kezdő
válasz
aleister #31327 üzenetére
Én eddig csak btcz-t bányásztam wallet-ba amúgy mindig csak a váltóra(eth, nicehash, zcash)... eddig nem volt gondom.
Azért ne csak!!!! az én véleményemre adj, mert viszonylag új vagyok a témában, viszont használtam korábban "rendes" tőzsdét így engem ezért akasztott ki ennyire könnyen a kraken. Amúgy szerintem minden más tőzsdét szidnak valamiért többek közt azt a Bitfinexet amit most használok. A tapasztalatok pozitívak csak a lóvé maradjon meg....
Regeltem a Poloniex-re de ott sokat szívtam a verifikációval és a feltett két kérdéseimet(2-t) 1,5 hónap alatt sem sikerült megválaszolni.
Én is szívesen vennék egy a témában pengén otthon lévő embertől(vagy akár többtől) pro és kontra véleményt.
Ja és még annyi, mert mepet is félreértette én nem szurkolok, drukkolok, esetleg uszítok senkit a kraken ellen csak leírtam a tapasztalataimat. ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Bluetooth hangszórók
- Villanyszerelés
- Milyen egeret válasszak?
- Vírusirtó topic
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest