Keresés

Aktív témák

• CDColt

tag

Koszi fiuk...

Higgyetek el, nem voltam lusta elolvasni a README-t... Azert is valasztottam a linuxot, mert erdekelnek a reszletek, szivesen olvasom el a leirasokat, nem NEXT, NEXT alkat vagyok - DE:

slackware 8-tol kezdve probalkozom a 3Dvel, sikertelenul. Hiaba az uj kernel, hiaba a 10+current verzio. Mar ket linux gurut is nekiengedtem a gepemnek, de ok sem jutottak semmire. Mar csak attol tartok, hogy mivel az elso szeriabol vettem a 9700-et (nem PROs), lehet, hogy nem stabil - bar akkor XP alatt is ki kellene akadjon. A fene sem tudja.

nVidiabol mi a 9700-nek megfelelo szeria. Inkabb ugy kerdezem, mire erdemes ezt lecserelni?

koszi a segitseget!

• CDColt

tag

Sziasztok!

Mar regota probalom megtudni, hogy mikor lesz 3D gyorsitas elerheto Linuxon a 9700-as Radeonomhoz. Allandoan letoltom a legfrissebb ATI drivert, de soha semmi nem mukodik, csak a 2D.

Tudja-e valaki, hogy miert van az, hogy az ATI nem tamogatja a linux 3D gyorsitast? Rohej, hogy 1.5-2 eves kozepesen profi kartyahoz nem adnak tamogatast.

Mar gondolkodtam azon is, hogy atterek NVidiara... Csak mar a Radeonomon Zalmann passziv hutes is van, stb, szoval maceras lenne a csere.

Kerdeseim:
    1. a fenti 3D gyorsitasrol mit tudtok?
    2. erdemes-e NVidiara atterni?
    3. Ha igen, melyik tipusra, ami nem lenne hatra lepes?

koszi

Aktív témák