- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
CDColt
tag
Koszi fiuk...
Higgyetek el, nem voltam lusta elolvasni a README-t... Azert is valasztottam a linuxot, mert erdekelnek a reszletek, szivesen olvasom el a leirasokat, nem NEXT, NEXT alkat vagyok - DE:
slackware 8-tol kezdve probalkozom a 3Dvel, sikertelenul. Hiaba az uj kernel, hiaba a 10+current verzio. Mar ket linux gurut is nekiengedtem a gepemnek, de ok sem jutottak semmire. Mar csak attol tartok, hogy mivel az elso szeriabol vettem a 9700-et (nem PROs), lehet, hogy nem stabil - bar akkor XP alatt is ki kellene akadjon. A fene sem tudja.
nVidiabol mi a 9700-nek megfelelo szeria. Inkabb ugy kerdezem, mire erdemes ezt lecserelni?
koszi a segitseget! -
CDColt
tag
Sziasztok!
Mar regota probalom megtudni, hogy mikor lesz 3D gyorsitas elerheto Linuxon a 9700-as Radeonomhoz. Allandoan letoltom a legfrissebb ATI drivert, de soha semmi nem mukodik, csak a 2D.
Tudja-e valaki, hogy miert van az, hogy az ATI nem tamogatja a linux 3D gyorsitast? Rohej, hogy 1.5-2 eves kozepesen profi kartyahoz nem adnak tamogatast.
Mar gondolkodtam azon is, hogy atterek NVidiara... Csak mar a Radeonomon Zalmann passziv hutes is van, stb, szoval maceras lenne a csere.
Kerdeseim:
1. a fenti 3D gyorsitasrol mit tudtok?
2. erdemes-e NVidiara atterni?
3. Ha igen, melyik tipusra, ami nem lenne hatra lepes?
koszi
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest