- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
milan26
senior tag
Köszi a válaszokat, közben úgy néz ki, hogy megoldottam, letöltöttem a flathub verziót, a régit gyomláltam. Most tökéletesen működik, egyébként a verziószám is eggyel nagyobb. Nagyon hasonlít a win verzióra és használja is a wine-t, valami hibrid verzió lehet.
Amúgy nem fut benne sok torrent, NTFS-re tölt, és nincs bekapcsolva, legalábbis ebben most nincs. Ezeknek mi a jelentősége?
-
milan26
senior tag
Qbittorrentben tudtok segíteni?
Mint alatt ha új torrenteket adok hozzá, egyszercsak belassul a letöltés szinte nullára, nem látja a trackereket (oszlopja üres), és olyan szinte befagy, hogy ha ki is lövöm, akkor is újra kell indítanom a gépet, hogy újra el tudjam indítani. Feladatkezelőben sem lehet kiiktatni. (beragad)
Törölöjem a onfig fájlt és telepítsem újra? Esetleg tegyek fel egy régebbi verziót? (azt nem akarom az esetleges biztonsági rések miatt)
Most Deluget használok, nincs is nagy bajom vele, de nincs beépített keresője.
-
milan26
senior tag
válasz
Black&White #639 üzenetére
Én most letöltöttem Linuxra a portable verziót. Első blikkre letisztult , szép felület, sallangmentes, funkciógazdag. Tesztelni fogom, kösz a felvetést.
-
milan26
senior tag
válasz
NeoPampalini #602 üzenetére
Telepíteni kell a p7zip és az unrar csomagokat, akkor az alap filekezelő is tudni fogja az öszes formátumot. Jobb kilkk a Nemoban, és ott lesz, felugrik majd a File Roller és kicsomagol-becsomagol, ugyanúgy mint Windowson. De lehet telepíteni a PeaZipet is, ha jól látom az önálló szoftver, és az is tud mindent. Le lehet tölteni különböző felülettel és portable is. [peazip]
A Windowsról imert 7zipnek nincs grafikus felülete, csak a p7zip.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motoros topic
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Linux Mint
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- DELL T40 EMC Szerver
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged