- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
Új hozzászólás Aktív témák
-
milan26
senior tag
Köszi a válaszokat, közben úgy néz ki, hogy megoldottam, letöltöttem a flathub verziót, a régit gyomláltam. Most tökéletesen működik, egyébként a verziószám is eggyel nagyobb. Nagyon hasonlít a win verzióra és használja is a wine-t, valami hibrid verzió lehet.
Amúgy nem fut benne sok torrent, NTFS-re tölt, és nincs bekapcsolva, legalábbis ebben most nincs. Ezeknek mi a jelentősége?
-
milan26
senior tag
Qbittorrentben tudtok segíteni?
Mint alatt ha új torrenteket adok hozzá, egyszercsak belassul a letöltés szinte nullára, nem látja a trackereket (oszlopja üres), és olyan szinte befagy, hogy ha ki is lövöm, akkor is újra kell indítanom a gépet, hogy újra el tudjam indítani. Feladatkezelőben sem lehet kiiktatni. (beragad)
Törölöjem a onfig fájlt és telepítsem újra? Esetleg tegyek fel egy régebbi verziót? (azt nem akarom az esetleges biztonsági rések miatt)
Most Deluget használok, nincs is nagy bajom vele, de nincs beépített keresője.
-
milan26
senior tag
válasz
Black&White #639 üzenetére
Én most letöltöttem Linuxra a portable verziót. Első blikkre letisztult , szép felület, sallangmentes, funkciógazdag. Tesztelni fogom, kösz a felvetést.
-
milan26
senior tag
válasz
NeoPampalini #602 üzenetére
Telepíteni kell a p7zip és az unrar csomagokat, akkor az alap filekezelő is tudni fogja az öszes formátumot. Jobb kilkk a Nemoban, és ott lesz, felugrik majd a File Roller és kicsomagol-becsomagol, ugyanúgy mint Windowson. De lehet telepíteni a PeaZipet is, ha jól látom az önálló szoftver, és az is tud mindent. Le lehet tölteni különböző felülettel és portable is. [peazip]
A Windowsról imert 7zipnek nincs grafikus felülete, csak a p7zip.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Túra és kirándulás topic
- Milyen házat vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged