Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreenIT
tag
válasz
Tutu7030
üzenetére
Nem tudom, de valami katyvasz van, ahogy a kepen lathato, az update-k se mukodnek.
Megtalaltam a program weboldalan a telepitesi leirast, kimasoltam az elso ket sort, ubyegon apt megoldasaval szemben ok apt-get utasitast irtak elo, azt hasznaltam eloszor az update-re, majd telepitesre.
Lathato, hogy az update-k sorban "failed"-et irtak, es utana ott az uzenet, hogy nincs ilyen program.
Kiprobaltam ubyegon apt-os valtozataval is, ugyan az az eredmeny, tehat nem az a parancs a problemas.Ma este, vagy holnap megy az ubuntu telepites, hatha az jobb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest