- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
válasz
ubyegon2 #8247 üzenetére
Az önteszt elhasal.... ez nem jó jel, fura hogy mindig máskor keletkezik a hiba.
Olvasás tesztet csináltam, ami szerint minden rendben van, újra inicializálni nem fogom a vinyót, mivel a jelenleg rajta futó windows 10 tökéletesen működik rajta, csak sokat panaszkodik az asszony, hogy állandóan frissít amikor bekapcsolja néha a gépet, szóval gondoltam megismertettem a linuxxal.
Próbáltam másik pendrive-ról, illetve dvd-ről is a telepítést, mindig ugyan ott áll meg, sokszor telepítettem már linuxot, soha nem volt még hasonló gondom sem, ezért vagyok nagyon tanácstalan, főleg úgy nem értem, hogy a live rendszer meg hibátlanul működik.
Indul a memteszt. -
-
PistiSan
addikt
válasz
ubyegon2 #8171 üzenetére
Szia!
Nem volt időm foglalkozni a dologgal eddig, a lényeg hogy megpróbáltam amit írtál, illetve már mindent kikapcsoltam a biosban, meg letiltottam, és sehogy sem jön össze, még biost is frissítettem, mert 2 évvel (8 verzióval) korábbi biosom volt, a probléma továbbra is adott.
Egy Gparted kép, hát ha számít valamit. -
-
-
PistiSan
addikt
Sziasztok!
Telepítettem már több helyen is a Linux Mintet, most pedig egy fura probléma állt elő, és nem tudok vele mit kezdeni.
Linux Mint 18.2 Sonya (LTS verzió) -t szeretnék telepíteni egy intel i3 processzoros lenovo laptopra, szépen elindul usb-ről a rendszer, elindítom a telepítést, és amikor a partíció kiválasztásánál járok, valami eszméletlen lassan reagál a rendszer, nagy nehezen kiválasztom, hogy az előre elkészített (gparted-el) ext4 fájlrendszerű partícióra települjön, csatolási pontnak megadom a "/"-t, és kérek egy formázást is a biztonság kedvéért, majd nyomok egy "OK"-ot neki.... és ekkor a végtelenségig csak tölt... nem megy sehová tovább.
A háttérben használható a rendszer, a telepítő viszont 1 óra múlva is ugyan itt volt, és nem megy tovább, ha rá megyek hogy megszakítom a telepítést arra rögtön reagál, többször próbáltam már, de ötletem sincs, hogy merre induljak el, nem tudom mi lehet a hiba ebben az esetben.
A vinyón 4 elsődleges partíció van, 1 a rendszerbetöltő, 1 windows, 1 az adatoknak, és 1db a linuxnak.
Van ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- VoLTE/VoWiFi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest