Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
válasz
nubreed
üzenetére
Azért nem olyan egyszerű az...
A Windows-ban van tudtommal néhány olyan megoldás, amit céges környezetben használnak, de a linux-ban nem igazán található meg. Szívás. Ja, és esetleg támaszkodik is ez-az MS-os szolgáltatásokra, azokkal mi lesz?
Az MS Office kiváltásáról nem is beszélve - tudom, lerágott csont, de ha pl. a franciák 2,5 millió gépet lecserélnek, akkor kb. 2,5 millió felhasználó attól a naptól bután fog nézni a gépére, mert semmi nem úgy működik, ahogy szokott. Főleg nem az irodai progik, amit a legtöbb felhasználó már a suliban tanult, végig azt nyomta, vakon ment neki, erre kap valami mást? Persze, csinálhatnak továbbképzést 2,5M dolgozónak, egyszerű ;-)
A speckó programjaikat talán még egyszerűbben átteszik linux alá, és ugyanúgy fognak működni ;-)
És - bocs, ha hülyeség, rég nem vagyok benne ezekben a dolgokban - milyen támogatás lesz a linuxos rendszerekhez? Mert MS-hoz értő képzett szaki van azért elég, de ha linux, akkor az első kérdés: milyen linux? Jaaa, hogy olyan? (mindegy milyen ;-) Bocs, nem ismerem, de az vacak, telepíts inkább egy XY disztribúciót! És majd ha azzal esz gond, akkor a következő tanács: jaaa, az vacak, telepíts egy YX disztribúciót ;-)
-
válasz
nubreed
üzenetére
Állítólag a licenszen nagyon sokat spórolnának, viszont a Linux rendszergazdák fizetése meg szintén nem olcsó. Nem tudom, hogy mit hoz majd ki a mérleg nyelve és a kompatibilitási problémákat is hogyan fogják megoldani. Én a legjobbakat várom ettől az egésztől.
Az nem tudom, hogy kiderült-e már, hogy melyik disztribúció lesz a cél?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 13 128GB 89% (1év Garancia)
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i7-13650HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB), FHD IPS 144Hz
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon