Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
ubyegon2
üzenetére
Örülök, hogy ezek nagy része akkor már meg van oldva. Legutóbb, mikor néztem, FF alatt nem lehetett Google keresést hozzáadni, hanem el kellett látogatni egy mintes weboldalra, onnan feltenni a keresőmodult. Nem nagy feladat, de elég sok felhasználón kifog, még youtuberek is hőbörögnek rajta.
Ugyanez a kulcstartónál. Nem azt mondtam, hogy nem lehet kikapcsolni, de nem a v1.0-ás user számára nyilvánvaló módon, vagy terminálból kell törölgetni, vagy seahorse-t elindítve kell beállítani, de ez nincs rendesen dokumentálva.
Timeshiftnél szintén nem az volt a gond, hogy volt, hanem bele lett tolva a felhasználó arcába, és igen, ahogy írod, ezt eredményezte, hogy az emberek azt hitték, hogy kötelező használni. Pont ez volt vele a fő baj.
Egyébként szerintem a Flatpak sem jobb, mint a Snap. Az nem baj, ha ezek opcionálisan elérhetők. Én nem használnám, de én Mintet és Ubuntut se használok, úgyhogy azért nem releváns. De akinek segítség, azoknak benne maradhat, csak ne default legyen rátolva mindenkire, és legyenek figyelmeztetve az emberek, hogy csak vészesetben használják, ha elérhető a tárolóban bináris csomag, akkor azt használják inkább helyette.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós kamerák
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Rowon