Hirdetés
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
scabiosa82
tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Akkor egy kicsit részletesebben...
A nyomtató csatlakoztatása és bekapcsolása után ugyebár próbál keresni a rendszer megfelelő drivert, ez nem sikerült, nem talált. Ekkor megjelent egy lista, ahol ajánlott egyet, nem emlékszem már pontosan mit, az is egy epson driver volt, ami persze nem kezelte jól az eszközt.A 18.2 nem kezelte a tapipadot. Ennyi. Én sajnáltam a legjobban, ... akkor per pillanat, mert kénytelen voltam tovább olvasgatni és rájönni, hogy a Cinnamon is jó lesz nekem, nem kell a kda-hoz vagy mihez ragaszkodnom. Ekkor ezekkel a fogalmakkal nem voltam még tisztában, csak láttam egy vidit, nagyon megtetszett a rendszer és ki akartam próbálni.
A linkért hála és köszönet, mindjárt meg is nézem. Egyébként a nyomtatás már ok, az epson oldaláról siketült összekaparni a drivert hozzá. A szkenner egyenlőre nem ok, még guglizok hozzá egy kicsit, ha nem jön össze akkor kérek segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Ismét köszöni, és most már kéri is az NVIDIA H200-at Kína
- Gitáros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hardcore café
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Sorozatok
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Battlefield 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon