-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
nOvOp
senior tag
válasz
ubyegon2 #8022 üzenetére
Köszi sikerült. Kipróbáltam mindhármat (Cinnamon, KDE, Xfce), ebből a Cinnamon eszi a legjobban a memóriát. A tapasztalatom alapján majd 1 Gb-tal többet eszik ugyanazon feladatok megnyitásakor. Ahogy néztem a KDE az teljesen jó lenne a laptopomra (elsőre ezt tapasztaltam) viszont annak a felülete nem teljesen magyar. Van olyan verzió, mint a Cinnamonnál, hogy teljesen jól le van fordítva? Lehet, hogy hülye kérdés, de most itt tartok
Ja, és még annyi, hogy telepítés után, amikor a W10 indul, akkpr a W logónál teljesen szétesik a kép, a bejelentkező képernyő már jó. Ez mitől lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest