Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Sony új középkategóriás telefonja is megkapta az Android 16-ot
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Yettel topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
Egy ideje használom már a Mint 18.1-et és szeretem is.
De elég sokszor tapasztaltam már olyat, hogy dolgozok és néha amikor megnyitom a firefox-ot (vagy csak a háttérből előre hozom ismét) és megnyitok egy-két oldalt (mondjuk egy fórum, youtube vagy facebook) akkor az egész OS teljesen meg hal.
Ez alatt azt értem, hogy konkrétan semmit se tudok csinálni és az egér kurzorját ha mozgatom, akkor olyan képregény módba kapcsol mint a huzat (vagyis laggol).
Csináltam már olyat, hogy több időre (1-2 óra simán) ott hagytam a gépet hátha észhez tér és még az után se történt meg a javulás. (Vagyis ki volt fagyva továbbra is).
Most nem tudom, hogy itt az FF-el van-e gond vagy a Linuxszal, de egy dolgot tudok, hogy nagyon zavaró egy probléma, hogy ilyenkor csak úgy tudom helyre hozni, hogy nyomok egy instant reset-et.
Próbáltam már más kernellel történő indítással is és használattal, akkor is ugyanúgy megjelenik a probléma.A gép amin használom:
Dell Insprion 3537 i7-es szériaLinux verzió:
18.1 - Kernel 4.4.0-66Firefox verizó:
52-es FF (64bit)Nem tudom, hogy közületek találkozott-e már valami hasonló problémával de ha igen és sikerült valami megoldást eszközölnie minden lehetőséget elfogadok és próbálok

Előre is köszönöm, sziasztok

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Tesla topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Battlefield 6
- Kompakt vízhűtés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD (ELKELTEK)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Rowon