Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
válasz
spammer
üzenetére
2-ből 2 gépen. 3. -on meg kapásból boot után live lemez nem ad képet
Utóbbi egy eléggé korszerű gép, I5 4670k, Radeon 7870 Black. (Meg tudom oldani, hogy legyen kép kis szenvedéssel, de hogy enélkül feltelepíteni sem tudom az egy vicc...)Várom a 16.04-et, remélem lesz változás.
Lathronos: lehülyéztem én bárkit is? 2 gépen is használok linuxot, az egyik Mint, a másik Xubuntu, szerintem jogomban áll leírni a tapasztalatomat
De cáfoljatok meg, vannak böngésző tesztek, mondjátok azt hogy a Win nem jobban teljesít... Hiába pedálozunk a rammal, ennek is akkor lenne lényege ha 1gb ram lenne a gépben, de ez már filléres tétel...Laptopon egyébként nem vészes, arra nem is szeretnék Windows-t, de pont a gyenge htpc-n nem teljesít jól, amit sajnálok, mert szeretem a rendszer letisztultságát, semmi csicsa.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó egy Gigabyte komlet gép
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Asus ROG Delta II gamer fejhallgató
- Xiaomi Redmi Note 13 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Utóbbi egy eléggé korszerű gép, I5 4670k, Radeon 7870 Black. (Meg tudom oldani, hogy legyen kép kis szenvedéssel, de hogy enélkül feltelepíteni sem tudom az egy vicc...)
Rowon