- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
válasz
spammer
üzenetére
2-ből 2 gépen. 3. -on meg kapásból boot után live lemez nem ad képet
Utóbbi egy eléggé korszerű gép, I5 4670k, Radeon 7870 Black. (Meg tudom oldani, hogy legyen kép kis szenvedéssel, de hogy enélkül feltelepíteni sem tudom az egy vicc...)Várom a 16.04-et, remélem lesz változás.
Lathronos: lehülyéztem én bárkit is? 2 gépen is használok linuxot, az egyik Mint, a másik Xubuntu, szerintem jogomban áll leírni a tapasztalatomat
De cáfoljatok meg, vannak böngésző tesztek, mondjátok azt hogy a Win nem jobban teljesít... Hiába pedálozunk a rammal, ennek is akkor lenne lényege ha 1gb ram lenne a gépben, de ez már filléres tétel...Laptopon egyébként nem vészes, arra nem is szeretnék Windows-t, de pont a gyenge htpc-n nem teljesít jól, amit sajnálok, mert szeretem a rendszer letisztultságát, semmi csicsa.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fűnyíró topik
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- OLED monitor topic
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G SM-S918B/DS 12GB 512GB Phantom Black Gyári független Garancia Dodozában
- HP ZBook Firefly G9 - 14" hibás kijelző, i7 1255U, 16GB RAM, Nvidia T550 4GB VGA, hiányos bill.
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Lenovo Thinkpad E495 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Utóbbi egy eléggé korszerű gép, I5 4670k, Radeon 7870 Black. (Meg tudom oldani, hogy legyen kép kis szenvedéssel, de hogy enélkül feltelepíteni sem tudom az egy vicc...)
Rowon