- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
toth_janika
őstag
és @ubyegon2:
Köszönöm a tanácsokat. Mindenképpen utána fogok nézni ezeknek a dolgoknak, mert elég zavaróak...
Most felraktam az Ubuntu Studio-t és azért most látok már pár dolgot, amik a Mint-ben nem, vagy csak bizonytalanul működtek.
Ilyen például a touchpad gépelés közbeni letiltása... Mint alatt többször jártam úgy, hogy a csuklóm a touchpad-hoz ért, majd kijelölt egy részt a szövegemből és átírta. (Mivel vakon gépelek, és szoktam szöveget másolni, ezért nem mindig vettem észre, és voltak belőle érdekes dolgok...)
Vagy ilyen mondjuk a hangerő némítás. A notin Fn+F6-al lehet némítani a hangot.A memtest-et mindenképp meg fogom csinálni, és eldöntöttem, hogy ha ez a rendszer is összeomlik, akkor kipróbálok egy SuSE-t, vagy Slackware-t és ha úgy sem, akkor kirakom a veszélyes hulladék gyűjtőbe a notit
Szerk.:
Lehet rossz a topik, de ma reggel akar megnézni egy barátom által küldött videót, viszont egyik lejátszó sem játsza le... SMplayer, VLC, és a Videók (3.10.1) sem.
Tudnátok segíteni, hogy mit tegyek, vagy az Ubuntu topikban tegyem inkább fel?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- OLED TV topic
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A GB10 Superchip az NVIDIA és a MediaTek közös rendszerchipje
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest