Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Nekem nincs fenn gnome, sőt kde sem, mégis ment iceona kopete. Ez egy msn-t, icq-t stb emuláló progi, ami leköltözik az óra mellé a sarokba.(trayre...)Szvsz sántit a dolog , hogy gnomesos taskja lenen a kdenek... (nem is hinném el,, hiszemn az ice fejlesztője saját magának akart egy jó desktopot, nem hinném hogy menne ilyesmire)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
A kopete is tudja használni az ice trayjét, pedig az kde-s...
Szvsz szerintem neki jó lenne valami ikon is, lásd , mitn nálunk.
dr_strange:dehogy van az. max az icewm-gnomenak.
Bővebben: link
Ezesetben ajánlott a gkb program.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Jeje még egy xfce.
De az enyém szebb.
Hogy meglegyen egy helyen, íme az én kisegerem (xfce) :Bővebben: link
És a volt kdem:
Bővebben: link
Sajnos a párom nem szereti a csicsát, nameg a lassúságot, így kde elment melegebb éghajlatra, és lett hellyette icewm, és most egérke
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
A volt kde-m:
Bővebben: link -
tildy
nagyúr
Szép és egyszerű:
Debian, xfce : Bővebben: link
KDE-t nem szeressük mert sz.r , lassú, viszont cserébe csili-vili.
Jahm a fenti desktop a laptopomon van (256 mega ram van benne kde piszok lassú volt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest