- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Horbli
csendes tag
válasz
lev258 #65186 üzenetére
Bármilyen gomb megnyomása nélkül mozog a sáv, ahogy érzékeli a térbeli neszeket, pisszeggést, csettintést, vagy a beszédet.Ezt próbáltam ábrázolni az első képek egyikén is. Tehát ahogy te is láthatod a kamerát érzékeli, de a skype alatt (messenger alatt) meg sincs hang. Korábban meg volt, ahogy írtam. Még örültem is, hogy csak rádugtam és egyből minden funkciója működőképes volt.
Van mondjuk windows-os gépem, ott nincs vele probléma, legfeljebb majd használom azon, ha végképp nem tudok a végére járni, hogy most mi zavar be. -
Horbli
csendes tag
válasz
lev258 #65172 üzenetére
Szia!
Köszi a választ. A rendszer Zorin OS 12. Ezt föntebb leírtam a kezdő forumüzenetben. Illetve azt is, hogy az említett webkamera ugyanezen rendszer pár frissítéssel ezelőtti változatában csont nélkül működött. Csak most nem tudom, hogy mi változott meg.
A kért programot is föltettem, ott melyik fülről készüljön kép? -
Horbli
csendes tag
Sziasztok!
Előre is elnézést szeretnék kérni, ha esetleg a bejegyzésem rossz helyre került, de nem vagyok nagy fórumos, illetve a megadott lehetőségek között sem találtam olyat ami az én kérdésemet érintené.
Nem olyan rég windows rendszerről tértem át Zorin OS 12-re, amivel teljesen meg vagyok elégedve és nagyon tetszik is. Előtte több disztrót is néztem, ám végül még is csak ennél maradtam.
Viszont ebből adódik az is, hogy egyelőre még nem ismerem a jelenlegi rendszerem, minden csínját-bínját és így szükségem lenne a "hozzábbértők" segítségre.
Arról lenne szó, hogy adott egy Canyon CNE-CWC1 webkamera, ami eddig szépen tette a dolgát, ám most valamiért a mikrofon adott programok alatt (Pl.: Skype, messenger) nem működik. Tehát a kép megvan ( a másik oldalon látnak), de sajnos nem hallanak. Kettő ilyen kamerám is van, de mindkettővel ugyanez a helyzet áll fenn (A hardveres meghibásodás ezzel gondolom kizárt) A linux alatt a hangbeállításokban, a bemenet fülön a mikrofon megjelenik és ott a jelerősségmérő a mikrofonba jutó hangokat ki is jelzi.Valamint a kamerákat windows-os környezetbe áthelyezve ismét hibátlanul működnek. Mint föntebb írtam ez a kamera, ezzel a rendszerrel már korábban működött, csak most egy pár frissítés óta vettem észre a leírtakat. így gyanítom, hogy a szoftveres környezet megváltozása okozza a jelenséget, csak mivel nem vagyok szakavatott ezért nem tudom, hogy merre keressem a hiba forrását.
Ha tudtok légyszi segítsetek.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Drón topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Acer notebook topic
- Mobil flották
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest