- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
nixx-21
őstag
válasz
ubyegon2 #41608 üzenetére
12:51-kor írtam újra a hsz-t mert lövésem sem volt, hogy hova tűnhetett 00:00 és 12:51 között, gondoltam nem küldtem el este ezért küldtem el mégegyszer, mindenesetre ha egy PM várt volna feljövetel után, hogy "Szervusz, nem vág témába a kérdésed, de ezt a választ kaptad rá "---", sajnos nem fogod már megtalálni mert törölnöm kellett"
ez esetben nem írtam volna újra a kommentet
Értem én, hogy meg kell felelni de, nem volt egyértelmű, hogy hová illant el a hsz, ezt az említett PM-el lehetett volna tisztázni -
nixx-21
őstag
Üdvözletem!
viszonylag friss linux felhasználó vagyok, de eléggé sikerült beleásnom magam a dolgoba, helyzet a következő:
Adott 2 internetszolgáltató:
-Telekom 120/10
-Digi 1000/200Adott egy Debian alapú szerver, több funkcióval, Plex, Apache miegymás.
Amire viszont nem sikerült rájönnöm, hogy miként fogom tudni kikerülni az, hogy Load balancing routert kelljen venni a két internet egy idejű használatához.Elméletileg van rá mód, jóbarátom google ezt a megoldást dobta ki viszont ez is máshogy közelíti meg de talán ez hasonlít legjobban a kívánt állapothoz, ami az alábbi módon nézne ki:
Legfontosabb szempont a szerver redundáns internetének kialakítása, hogy szolgáltató kiesés estén ne legyen kimaradás, jelenleg azonban vagy az eth0-t használom (Telekom router által adott internet) vagy ppp0-t használom (Digi ONT által adott internet).
Amint felmegyek a DIGI pppoe-re a telekomos netet képtelen kezelni, pedig LAN-on keresztül nyugodtan tudok benne kutatni. A közös használata lenne ugye a cél de, ha az otthoni hálozatra is tovább lenne küldve a DIGI-s net az maga lenne a tökély, ez eméletileg csak routing, azonban napok óta kutatom a megoldást és már nem látok tisztánHa valaki tudna segíteni az ügyben, hálás lennék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Spórolós topik
- VR topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest