Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vadkörte

addikt

válasz ubyegon2 #77532 üzenetére

Járt már nálam pár sérült/döglött partíciós táblás eszköz, HDD, de leginkább USB stick és SD kártya. Valahogy az összes ismerős megtalál a szarjaival. Egy kivételével "javítható" volt mind, arról az egyről utólag derült ki, hogy nem a partíciós táblát vitte el a pusztulat, hanem az eszközt... 90%-ban adatokat is lehetett menteni, mióta a TestDisk-et megismertem, kicsit egyszerűbb a dolog.

Amúgy ha szeretnél egy Vargháné & Tsa. Co. LTD. által kreált gyönyörűséget, egy atom stabilan működő 235W-os AT-m még rejtőzik valahol. Egy P2-es Cerkáról bányásztam ki és csak azért működik atom stabilan, mert legfőképp nehezéknek használtam, bekapcsolni még terheletlenül sem mertem.

ui.:
    Nekem már hiányoztál. NEM FÉLREÉRTENI! Egy színfoltja vagy a topiknak és még segítőkész is, csak nem mindenki érti elsőre a stílusod.

#77538 madrac:
    Ne hidd, hogy csak a liunux alapú OS-rek tudnak "érdekességeket" produkálni. Futottam már bele W10 telepítéskor olyan maflásba, aminek a megoldása órákba telt. Csak UEFI-ben akart telepedni, de UEFI-ben nem látott háttértára a telepítőn kívül, legacy-ben látta a háttértárakat, de nem volt hajlandó telepedni.

Új hozzászólás Aktív témák