- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iOS alkalmazások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
Aktív témák
-
Hát, volt egy fölösleges köröm, az író tökéletes és szabvány..., a probláma ott van, hogy az szabvány 13mm, amíg az enyém 9mm vastag (Multibay 2, nah ezt se tudtam). Magyarul az író (amennyit láttam belőle) tökéletes állapotban van, csak az én gépembe nem megy bele, tehát vki adjon egy multibay-es dvd-írót (DL)., jah és up!
-
Nagyon jó a 60-as wincsi, holnap úgy tűnik a lightscribe-os dvd-író is az enyém lesz...
-
Nos az elmondottak alapján, amit Te itt írtál akkor szeretném beszámítással elvinni az egyik 7200-es 60 gigás hdd-t úgy, hogy az én 40-es Fujitsu MHV2040AH-mra rádobok 5k-t, és akkor pénteken nélbe is üthetnénk a dolgot
-
Bocsi, de mi a különbség az mhv, és az mht-s fujitsu 80as vinya között? Mindenesetre, ha megy a notimban 15k-ért elvinnék egy fujitsut, vagy egy seagate-et, illetve ha hajlandó vagy ideadni 15k-ért akkor veszek egy külső rakcet hozzá, mert akkor a régi vinyomat bele tudom rakni, illetve még azt is szeretném kérdezni, hogy beszámítassz-e 40 gigás fujitsu 8mb/5400rpm.es hdd-t, kb 5 honapos, gari a laptoppal egyutt van, tehát vehetjuk ugy, hogy nincs, de vállalok rá 2 hetet. Tényleg, ezeken vanb-e gari? Vagy Te is ilyen 1-2 hetes garit tudsz rá adni?
Üdv
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Assetto Corsa EVO
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest