Hirdetés
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Bocs, hogy így beugrok ide egy kis idézett párbeszéddel, de hátha más tud adni némi infót:
- ''LS_Update_1.8.13.1_.exe
Ez csak update az általad írt programhoz vagy updatelt verziója?''
- 'Elég érdekes az elnevezése, de ez a full telepítő. Lehet az előző verziót előtte el kell távolítani mielőtt telepíti az ember. Nekem most elég friss a rendszer így simán települt. Igaz a Tűzfal egyből beugrott, hogy Spyware is felkerült a telepítés következtében Valami iWatchNow. Ráadásul miután rákattintottam, kérdezés nélkül telepítette is a meghajtót (az iwatchnow-al egyetemben). Ez nálam rossz pont!
Szerk.: Most esett le, hogy mit is kérdeztél. Valamikor réges régen az LS kezelőszoftver (ami ahhoz kellett, hogy egyáltalán a programok kezelni tudják a meghajtók ilyetén képességét) és az LS kontraszt befolyásolására szolgáló program 2 különböző dolog volt. Ahogy telt-múlt az idő ez a 2 dolog egybekovácsolódott, tehát már nem kell külön telepíteni az utóbb említett programot. A contrastnövelést a tálcaikonról el lehet már érni:
''To continue enjoying the higher contrast settings, please download the most recent version of the LightScribe System Software, and activate the enhanced contrast settings by clicking on the new Lightscribe system tray icon in the lower right corner of your screen.'' ''
- ''Egyébként szükséges nekem ez a program a Nero 7 premium mellé? Abban van LS motor, ez pedig olyan mintha mellette futna. Nem akad össze? Van egy univerzális meghajtóprogram amit a Nero is feltelepít és abból dolgozik és ez a program pedig azt frissíti és egészíti ki további opciókkal?''
Nos a második kérdésre kérésedre már ebben a Topicban válaszolnék, így a hozzáértők is hozzá tudnak szólni.
Régebben nem volt benne.
Most a NERO csomagban helyet kapott-e a lightscribe motor vagy sem, nem tudom, de ha több 10 megás DirectX-et bele tudnak pakolni a telepítőcsomagba, akkor ezt sem tartom kizártnak. Ha pedig helyet kapott, akkor nagy valószínűséggel azt frissíti. -
AtHoS
nagyúr
válasz
lazydog
üzenetére
Nem volt szándékomban félrevezetni, miért tenném.
Hátugye annyi maradt ki, hogy LabelFlashről beszéltem. De asszem ez lejött a tartalomból neked.
Elég lett volna annyit írni hozzá, hogy amit írtam az a labelflashre igaz. És az LS-el csak speckó lemez borítójára lehet rajzolni.
Kicsit benéztem, azt hittem a LF-ről érdeklődik
-
AtHoS
nagyúr
válasz
laragirl83
üzenetére
Hátugye leírta mi a gondja, ebből kifolyólag neked mi a problémád?
LightScribe disc information encoded in the middle of the disc could not be read
A lemez közepén elhelyezett kódolt LightScribe információt nem tudja olvasni
Please ensure that the disc is a LightScribe disc and properly oriented
Ellenőrizd, hogy a lemez Lightscribes ill. rendesen tetted-e be. Ugye megfordítottad és borítóval lefelé tetted be?
Clean the disc per the LightScribe documentation.
Tisztítsd meg a lemezt ...... -
AtHoS
nagyúr
válasz
szállitó
üzenetére
Pár oldalon kerestem volna teszteket az LG H20L-ről, de sajnos nem találtam sehol sem.
Azt mondjuk nem értem, hogy miért
Beakarok újítani egy LG drive-ba és ezt tudják nekem hozni, pedig egy 4167b is elég lenne. Mondjuk különösebben nem probléma, de azért utánanéznék, hogy milyen is a H20L, de eddig nemigazán találtam róla tesztet
Remélem olvas olyan minőségben, mint egy 4165b (ezt tudtam tesztelni). Annyit sikerült kiderítenem, hogy ha minden igaz, akkor valamilyen Panasonic chip a lelke. Nem tudom, hogy a 416x-es sorozatban milyen chip dolgozik, így ez sem kiindulási alap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fogyjunk le!
- OLED TV topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- Kuponkunyeráló
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- SAMSUNG 980 500GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- 2.5" 100% noti HDD-k Western Digital, Seagate 250Gb 320Gb 500Gb és 1Tb is!
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- SATA, IDE (PATA) és SAS 3,5 HDD BAZÁR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- Eladó egy Pixel 7 a Dobozzal tokkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hogy a fenébe írtok írtok halványan? most bepróbálok egy OFF topicos beírást, hátha úgy