- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mobil flották
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- HMD Skyline - jó szerelés
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Most tettem fel a 24.8-at, de esik kel. Szinte minden doksi kiakasztja. Nálatok stabil?
-
cigam
titán
válasz
alratar #1384 üzenetére
Nem a februári Google kavarás az oka?
-
cigam
titán
válasz
Donki Hóte #1379 üzenetére
Nem próbáltam, de az új beállításokkal nem tudod elmenteni sablonnak, és beállítani alapértelmezettnek?
-
cigam
titán
válasz
Jack Oneill #1376 üzenetére
Oldalstílus, de ott a pont.
-
cigam
titán
válasz
Donki Hóte #1373 üzenetére
Beszúrás -» Élőfej, és élőláb
Itt állíthatod be, hogy mi legyen fent, és mi legyen lent. -
cigam
titán
A súgó is leírja pár mondattal a teendőket, de ez a videó részletesen bemutatja hogy mit hogyan.(Angol nyelvű, de hang nélkül is elég érthető).
Az nem biztos, hogy ez a BlueRing benne van a listában, de az Awery Zweckform 3669 is pont ilyen kiosztású. Plusz a Formátum fülön te magad is módosíthatod a méretét.
Ha elakadsz valahol írj, és szívesen segítünk. -
cigam
titán
24.2
Mi a rossebes fityfene ez a verzió ugrás? -
cigam
titán
Létezik a baloldalihoz hasonló élsimítási beállítása Draw-ban?
L
-
cigam
titán
válasz
ledgeri #1338 üzenetére
Tényleg nem tudom hova akarsz kilyukadni.
A libreoffice.hu oldalon az utolsó hír szól a 7.2.5 megjelenéséről. Ha ráböx a letöltés gombra, átdob a központi letöltő oldalra, ami a 7.2.7-et ajánlja fel.
Akár az FSF akár LO fordító csapata megérdemli a támogatást, nélkülük nem lenne magyar nyelvű verzió. Ugyanakkor ahogy írtad is, az .org-os oldalon ott a donate lehetőség, amivel a (The Document Foundation) alapítványt támogathatod. -
cigam
titán
válasz
ledgeri #1336 üzenetére
Pontosan mire gondolsz?
A segítség - » Hibabejelentés átdob az fsf.hu oldalára, ott az otrs.fsf.hu link átirányít az fsf.hu főoldalára. Magyarul zsákutca. -
cigam
titán
Közben válaszoltak az fsf.hu-tól:
... valóban így működik. Ha a szerző nyitja meg a dokumentumot, akkor odaugrik az utolsó szerkesztés helyéhez, ellenkező esetben a dokumentum elejéről indul. Viszont a Shift+F5 billentyűkombinációval továbbra is oda lehet ugrani az utolsó szerkesztés helyére. -
cigam
titán
válasz
ledgeri #1333 üzenetére
Azt sem egyszerű megkeresni, mert bárhol lehet, sőt, nem is biztos hogy itt megtalálható.
-
cigam
titán
válasz
plevips #1227 üzenetére
Mondjuk az egyik fejléc vagy az első sorban használt cellába beírod ezt:
=1048576-(DARABHATÖBB(A:A;""))
Akkor megmutatja hogy az adott oszlopban hány sor tartalmaz adatot. Persze ha van olyan sorod amelyiknek a vizsgált oszlopa üres, de a többi cella még tartalmaz adatot, az nem számolódik bele. -
cigam
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #1218 üzenetére
1. Igen, szeretném
2. Megjelenik a 38. Tipp
3.
4. Rosszul fogodDe hol az a "Táblázat" menüpont ami a tippben szerepel?!
-
cigam
titán
Az impress képes feldolgozni WEBoldalról származó adatokat? (PowerPointban lehet)
-
cigam
titán
Lehet nem is igazi xml, mert bár <?xml version="1.0" ?> az első sor, de a többi...
<item> type="xy" date="2018-11-06" time="12:23:23" ... </item>
Szóval olyan mintha egy bejegyzésbe besúvasztana mindent. Egy szóközzel tagolt cvs-re hasonlít a legjobban.
Köszi a linkeket nézegetem. -
cigam
titán
Egy program napi szinten xml fájlba naplózza a működését. Minden nap nyit magának egy új fájlt.
Ezt kellene feldolgoznom valahogy, de ötletem sincs honnan induljak.
- ezeket az xml fájlokat össze kéne gyúrni egy nagy adathalmazzá, de úgy hogy a már beolvasott adatok(napok) ne íródjanak be újra, csak azok amiket még nem tartalmazza.
- Ebben különféle kereséseket, összegzéseket kellene végezni. Pl az elmúlt negyedévben hány alkalommal töltötte be a "minta1" fájéz, és hányszor a "minta2"-t.Soha nem foglalkoztam adatbázisokkal, és pl. ennek már az első pontját sem értem.
-
cigam
titán
Nem felesleges. Otthoni, és kisvállalkozásoknak tök felesleges monstrum. Egy levél, házifeladat, feljegyzés, pályázat, ... megírásához bőven elegendő a WordPad, AbiWord,... vagy valamelyik online office megoldás. A Gnumeric is össze tudja adni a cellák tartalmát, és én örülök hogy van választási lehetőségem.
-
cigam
titán
Ha beírom ezt:
=FKERES(E67;E:E;1)
Akkor az E67 cella tartalmát megkeresi az E oszlopban, és visszaadja az értékét.Ha beírom ezt:
=FKERES(E67;A:E;1)
Akkor az E67 cella tartalmát megkeresi az A,B,C,D,E oszlopokba, és visszaadja az A oszlophoz tartozó értéket. Viszont nem működikMit csinálok rosszul?
-
cigam
titán
Van egy szép hosszú képlettel kiszámolt link:
=HIPERHIVATKOZÁS("file:////nas/kartonok/dokumentumok/"&ÉV(A2)&"/"&SZÖVEG(HÓNAP(A2);"00")&"_"&SZÖVEG(NAP(A2);"00")&"/"&ÉV(A2)&"_"&SZÖVEG(HÓNAP(A3);"00")&SZÖVEG(NAP(A3);"00")&".pdf";ÉV(A2)&"-"&SZÖVEG(HÓNAP(A2);"00")&"-"&SZÖVEG(NAP(A2);"00"))Excel-ben működik a link, és jó értéket ír ki, az Excel view-erben működik a link, de fals értéket ír ki. Calc-ban pedig mutatja, hogy hivatkozás(kékszínű szöveg aláhúzva), de nem írja ki a kis sárga buborékban, hogy nyomja CTRL+klikk-et a megnyitáshoz.
Mi a trükk? Hogyan kellene módosítani, hogy mindenhol jól működjön?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest