- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huncutka1029
addikt
válasz
csaki.j.f #27693 üzenetére
van persze,
nem a te tv-dhez való a fw amit rá akarsz erőltetni.
nem mindegy, hogy s vagy v végű tévéhez van.vagy nem jól csinálod.
formázd le a pent,
LG_DTV nevű mappát rá újra (pontosan ilyen karakterekkel)
letöltöd a .zip, vagy .rar formában a fw-t
kibontás ide opció, és megadod mappát.
kikapcsolt tv -re rádugod a pen driveot
bekapcs, frissít, újraindulaztán bosszankodhatsz, hogy ami eddig jó volt, bug-os lett vagy nem megy.....
Mert sajna ilyenek ezek a frissítések.Fuso és magyar appok használatához pedig a regio beállításokat kell magyarországra állítani.
De utána minden csatornát újra kell hangolni..... -
huncutka1029
addikt
válasz
redkuruc #27658 üzenetére
arra van tavaly óta a fuso nevű alkalmazás
És a You tube alkalmazás ami azért elég gyengus....mivel ez nem egy Windows alapú op. rendszer, ezért a silverlightot amin az RTL klub megy felejtsd el.
és nagyjából minden mást is amit LM szériás tv alatt flash 10 fölött kell futtatni
A 2013 as modellek, flash 11 támogatással menne, ergo ami streamet találsz a neten ilyen platformon, nézheted. -
huncutka1029
addikt
válasz
OldMike #27651 üzenetére
sokan temették a tabletet, meg a PC -t is..... és emlékszem, mert nem mai gyerek vagyok, hogy a bunkofonokat is feleslegesnek, és életképtelennek tartottuk, meg felesleges luxusnak. És nézd meg mi lett belőle, ha a gyerekem reggel nem találja a telóját, meg van halva, hogy most mi lesz lemarad valamiről...
Amíg gyártanak 3D-t addig tartalom is lesz hozzá.
Majd ha hologram kivetítőt feltalálják, mármint a hétköznapi használatra szánt verzióját, akkor lehet temetni a passziv, és az aktív 3D-t. -
huncutka1029
addikt
válasz
huncutka1029 #27646 üzenetére
-
huncutka1029
addikt
válasz
OldMike #27635 üzenetére
Szia minden évjáraton azonos a 3D tartalom, csak valszleg időnként frissítik Őket, hogy ne legyen uncsi.
Ugyanazt a technológiát használják 20111-óta.
Half SBS vagy OUA 3D world ben van ingyenes és fizetett tartalom, de a fizetős nem minden régióban elérhető, és pc-s reg kell hozzá. szerintem Magyarországon nem elérhető a fizetős tartalom, de ebben nem vagyok biztos.
Én nem fizetek érte, az viszont biztos. -
huncutka1029
addikt
válasz
nevereverest #27631 üzenetére
szerintem azzal sehogy, de próbáld megb ugyanígy, ha kapsz viruális klaviaturát miután eltűnik a home menü, akkor ott beírhatod, ha nem, akkor kell szerezni egy univerzális távot. gondolom
-
huncutka1029
addikt
válasz
rubico #27622 üzenetére
smart share menü nyomd meg a my apps, vagy home, settings gombot, ami van a távirányítódon, ás alul bejönnek az ikonok, bemenet, dvr, böngésző, smart share, social stb..
Lemez formatálás:
nyisd meg a pc-n a vezérlőpultot, és a keresőbe gépeld be lemez kezelés, a találati listában ott lesz a partíciók létrehozása, elérési út módosítása opció
azon belül fog megjelenni a vincsid, mint formázatlan terület.
C rendszer meghajtó, D a másik, és így tovább. Kijelölöd a külső vinyót, és létrehozol rajta egy elsődleges partíciót, NTFS formátumban (opciók, vagy jobb klikk után fogod látni)
Ha megcsinálta, akkor a meghajtó melletti addig üres sáv "ferde vonalkás"lesz -
huncutka1029
addikt
válasz
huncutka1029 #27615 üzenetére
jajj, most látom, filmezésre kell, akkor csak a pc-n formázd újra
-
huncutka1029
addikt
-
huncutka1029
addikt
válasz
Peat76 #27611 üzenetére
HA 2013-as tévéd van LN LS LA akkor nem kell felírkálni, minde. Az usb clone lementi a beállításaidat, és a csatorna listádat is.
ELérés:
- Home gomb hosszan nyomva kb 5mp
-a home menü eltűnése után 1105 kód bepötyög
-OK
-USB clone menü a felugró ablakból
-send to USB opcióVissza ugyanez, csak a receive from USB-t választod
-
huncutka1029
addikt
válasz
gyuribácsi88 #27610 üzenetére
az LG demo-k letöltése nem feltétlenül warez, hiszen több nyilvános oldalról letölthető, és a youtube-on is elérhető. AZ LG ezért nem kér pénzt, sőt a szemem kiesik, mikor nagy áruházakban, más márkájú tv-ken is az LG demóját látom...
-
huncutka1029
addikt
válasz
#16729600 #27563 üzenetére
egy lehetőség, ahogy szunya kolléga is mondta, hogy nagyobb áramfelvétele an.
A másik, a vinyó tipusából adódhat, van olyan ami, energiatakarékos üzemmódot is támogat, és vagy késve pörög fel, vagy "hibernál" üresjáratban.
Mindkét esetben az eredmény az hogy a tv "eldobja" vagy fel sem ismeri
volt már róla szó párszor itt az egyik keresés eredménye -
huncutka1029
addikt
válasz
TMT7TMT7 #27560 üzenetére
de attól még a tv-vel használható az is!
USB 2.0 porton keresztül csatlakoztatható a 3.0 vinyó.
csak lassabb az adatátvitel, mint usb 3.0 nál. Jelen esetben teljesen lényegtelen, és érdektelen, hogy milyen a csatlakozó
Ne vezesd félre a kollégát. ha nem ismeri fel a tv a vinyóját, az nem a csatlakozó típusa miatt van.
itt most ami számít az 5400 RPM, vs 7200 RPM, indítási áram szükséglet, csatlakozó, vagy kábel állapota.
Ezek vannak hatással arra, hogy működik, vagy nem vele. -
huncutka1029
addikt
válasz
TMT7TMT7 #27557 üzenetére
attól hogy usb 3.0 még kezeli a tv, mert visszafelé kompatibilis az usb 3 csatlakozó
Meg kell próbálni másik usb kábellel.
Volt már ilyen gond többször, egy vastagabb, vagy jobb minőségű usb kábel megoldhatja a problémát.
VAgy külső tápot kell adni, mert nem tudja felpörgetni annyi idő alatt a tv, amig a kapcsolódási idő tart. -
huncutka1029
addikt
válasz
sbalu1 #27535 üzenetére
igen pl ezzel a progival
-
huncutka1029
addikt
válasz
borist #27521 üzenetére
az nem azért szaggat mert 50-vagy 100 Hz a képfrissítés,
hanem azért, mert a képjavítók egymás alá, ellen dolgoznak.
vagy true motiont, vagy valósághű mozit(24Hz) kell használni.
a kettő együtt nem megy.
Számítógépről sokan tolják a filmet, és panaszkodnak, hogy szaggat, meg akad, és a végén kiderül hogy 1920 x 1080p 60 Hz-en megy ki a jel, amit nem bír el a kijelző. ez azért elsősorban tv, nem monitor...
1920 x 1080 p 24 Hz- en kel kiadni, és minden jó.
Az utánhúzás, meg a led sajátossága, ez azért messze nem plazma kategória -
huncutka1029
addikt
válasz
tturai17 #27504 üzenetére
vásárlói vélemények. nem rossz, de azért közel 100 an lehúzták 2000 ből.
-
huncutka1029
addikt
azt magadnak kell kitapasztalnod.
Először is nem mindegy milyen forrást nézel, analóg, digitális, stb.Általánosságban a háttérfényt vedd vissza 35 körüli értékre,
a fényerőt meg 45 körülire
kontraszt 70-85 között
színhőmérséklet normál, vagy meleg1
színtelítettség 70 körül.
ez jó kiindulási alap egy normál fényű szobába.De van egy képvarázsló a beállításokban, azt vidd végig, és ha még mindig nem tetszik a kép, lépésenként finomíts tovább.
Ami nekem jó, az lehet neked nem tetszik, ezért nem fogsz "tutijóféle" választ kapni, mert mindenkinek más az ízlése, és a színvilága.
-
huncutka1029
addikt
válasz
Csa_ba #27499 üzenetére
Szívesen,
de csak óvatosan piszkálj a szervíz menüben, ha arra "vetemednél" hogy ott is kapcsolgass.
Pl Hub ,DVR, vagy THX támogatásÉs ne ijedj meg, az oldkey FW csak egy üres maszlag, nincs benne semmi, nehogy azzal hagyd a tévét, hanem utána tedd fel valamelyik régebbi FW-t amit találsz a csomagban.
Mindig kikapcsolt tv mellett tedd rá a pendrive-ot, és egyszerre csak 1 FW legyen rajta, különben nem lesz jó. -
huncutka1029
addikt
válasz
Csa_ba #27495 üzenetére
downgrade kulcsszóra keress rá a fórumon.
alapból le van tiltva, de LW sorozatnál van rá megoldás.
ezen a linken van minden hozzá, töltsd le és kövesd a leírást! -
huncutka1029
addikt
válasz
bandi35 #27489 üzenetére
Pedig ott van az feketén -fehéren!
2 módon
ir hack, vagy python +lg commander pc-ről.
itt megtalálod a hsz-ek közt a linkeket is, ahonnan le lehet tölten -
huncutka1029
addikt
válasz
vodika #27485 üzenetére
Szia live cd ről is be tudsz jelentkezni root ként, de érdemes ubuntu 10.4-alattival próbálkozni, könnyebb beállítani a rootként bejelentkezést.
vagy superuserként is parancsablakból "root pswrd" parancs után beállíthatod a root jelszolt
utána mindent látsz, és elérsz.
Már régen linuxoztam, kicsit utána kell olvasni van sok fórum. -
huncutka1029
addikt
-
huncutka1029
addikt
válasz
Vincee #27454 üzenetére
Ezt benéztem, bocsi.
Az Lm annnyit jelent hogy az tavalyi modell.
FLash10 támogatással,
Az LA 640 kb a tavalyi LM 620 megfelelője, csak, flash 11 támogatással, és 2magos procival, meg 1GB rammal.
Szóval, ha L 620 kontra LA 640 akkor mindenképpen az utóbbit ajánlom, ha van rá keret. -
huncutka1029
addikt
válasz
vodika #27422 üzenetére
Szia használhatsz 3,5 vinyót is.
Linux alatt elfelejtettem mondani, hogy csak root-ként belépve férsz hozzá a vinyó tartalmához.
A 48 mb fájl a time shifthez kell, és a 8 mb -s is csak rendszerinfó.
A többi a 238GB-n lesz
rec0001 0002 stb mappákban. azokat kell lementeni,nekem úgy sikerült, hogy egy 32 gb penre lementettem linux alól, és a winfos alá bemásoltam.
JFS a formátum amit használ a tv.Nekem egy 2,5 Samu G2 portable lóg a t-n több mint két éve.
A másikon meg egy WD caviar blue, egy külső rack-ben.4 hónapja.sencor,, hama, Alcor, stb-k kódolás nélkül vesznek fel, sőt van amelyik a csatornaváltást is engedi közben.
simán másolhatók, de a káábeles adásokhoz kell olyan amelyik fogad kártyát, és hát, azokat nem ismerem.
a dreambox hd800, amit card sharing-el UPC tányéros tv hez próbáltam, az vett fel, és le is tudtam menteni.
de az meg nem jó DVB-C adáshoz..... -
huncutka1029
addikt
-
huncutka1029
addikt
válasz
vodika #27411 üzenetére
mondjuk erről eszembe jutott, hogy ha felmegy a cucc a gépre, akkor DLNA-n keresztül lehet hogy le is játszaná?
A kódolás a tv-ben van, a fájl a gépen, hogy ezt miért nem próbáltam még ki 2,5 év alatt egyszer sem?
pedig fél évig tököltem, hogy lehet kimenteni a cuccot, illetve a másolásvédelmét megkerülni...
Ha lesz egy kis időd megpróbálod?Előre is köszi
-
huncutka1029
addikt
válasz
vodika #27405 üzenetére
tegyél a gépedre egy virtuális linuxot, azzal illetve az alatt látni fogod a tv által felvett tartalmakat.
és fel tudod másonli a gépre.
mielőtt nagyon megörülnél, megnézni, olvasni nem fogod tudni, de el lehet tenni későbbre.utána formázhatod a vinyót, akkor csinál ilyeneket a tv, ha nem az usb-1 porton van a vinyó, illetve, ha HUB van a porton, és azon lóg a vinyó.
ilyenkor meg kell próbálni másik portra tenni, vagy a hub-ot áttenni másik portra.Eddig nem volt gond a vinyóval, vagy nem is használtad eddig?
Ha nem 5400 RPM a fordulata, hanem 7200 rpm, akkor célszerű külső táppal megtámogatni, mert előfordulhat, hogy nem hajtja meg a tv rendesen, ezért akar állandóan formázni.más nem jut eszembe, max hogy próbálj másik vinyót is, ha van.
-
huncutka1029
addikt
válasz
menyoronc #27397 üzenetére
én ezt a meggyőzést úgy csináltam, hogy elmentem vele a boltba, megmutattam, majd visszamentem, és megrendeltem a nagyobbat.
Otthon meg mondtam, hogy a kicsi elfogyott, 4-5 hét a beszerzési ideje, de kedvezményesen megkapjuk a nagyobbat, holnapra, nem tudtam neki ellenállni, mert hát tévé nélkül élni, mikor megy az x faktor....egy két napig durcizott, hogy elég lett volna a kicsi, de mikor leült a nagy elé, már nem volt gáz.
-
huncutka1029
addikt
válasz
cucumber87 #27381 üzenetére
a válasz nagyon gyors és egyszerű:
Sehogy...
hangsávot, vagy feliratot váltani, csak közvetlenül USB vel csatlakoztatott eszköz esetében tud a belső lejátszó.
ezt leírja a kezelési útmutató is.Egyébként a következőképpen lehetne:
lejátszásnál megnyomod a q menu gombot, ott a videolejátszás opción belül lehetne állítani -
huncutka1029
addikt
válasz
izomhod #27372 üzenetére
kérem szépen az úgy lehet, hogy a dtv a digitális kábel tv a tv meg az analóg csatornák jelölése.
na azokat felejtsd el egy full hd tv esetében....
vagy állíts be kedvenceket, az egyik mappába az analógokat, másikba a digitálisat, és akkor csak azokat látod, vagy csinálj egy új hangolást, és jelöld be hogy a tv csak digitális csatornákat hangoljon.
onnan tudod megkülönböztetni a digitálist az analógtól, hogy a dtv-nél kiírja az info sávba a csatorna nevét, és a futó műsor címét is.
azt a user guideban is láthatod, csak a saját kiegészítőivel működik(kamera, wifi stick stb)
más kamerával nem fog mennia widi vagy screen sharing a kompatibilis telókkal működik nem csak lg-vel.
-
huncutka1029
addikt
válasz
mormota18 #27363 üzenetére
Szia,
ha lassú a megjelenítés, vagy késik, az az input lag miatt van
gyógyír:
1 input menü, kiválasztod a megfelelő HDMI bemenetet, már ha aktív, és a bemeneti tipust pc vagy játékgép módra állítod.( eszköz nevének módosítása piros gomb)
Klasszisokkal jobb lesz.
2 a vga drivereden ha full HD akkor az 1080 i 24 HZ opciót állítsd be, alapból 60 hz-en tolják ki áltaalában a képet a gépek, de ezzel nem bírkózik meg a tv.
Ha nem full hd a laptop akkor értelem szerűen a 70 i 24 hz érték kell (nema 720p 60 hz)3 a 400 Hz az MCI érték, ami szoftveres képjavítást jelent
A tv valós 100 Hz panellal van szerelve. Ha a bemeneti cimke tipusa pc, vagy játékgép módra van állíva, akkor ezt is fogja hozni.
A 400 as érték csak paraszt vakítás... -
huncutka1029
addikt
válasz
baro32 #27355 üzenetére
követem a topikot, de nem vagyok Columbo hadnagy, hogy mindenkiről mindent megjegyezzek.
Csak azért írtam az elállásról, hogy, ha mégis a tv lett volna a fő indok, amiért megvetted, akkor indoklás nélkül visszaküldheted 8 napon belül.
És igazán nincs mit, szívesen segítek mindenkinek, ha tudok.
Persze én se tudok mindent... -
huncutka1029
addikt
válasz
baro32 #27352 üzenetére
Ne az eladónak hoiggy, hanem kérdezz az aktuális fórumokon.Mivel neten rendelted, és nem azt kaptad, amit vártál, kértél, nyugodtan élhetsz a 8 napos elállás jogával.
A bolt köteles visszaadni a vételárat.Ebből a pénzből + egy kicsit még hozzáteszel, vehetsz egy jó kis 3D mediaplayert, és akkor a BD iso fájlokat is le tudod játszani.
-
huncutka1029
addikt
válasz
baro32 #27346 üzenetére
Figyu,
Egy külső író, optikai meghajtó, ami a tálca nyitón kívűl semmi vezérlő gombbal nem rendelkezik, hogy fog a tv-vel működni?
ahhoz kell egy driver, és egy oprendszer. amin keresztül hozzáférsz.
Ezt a tv nem fogja neked hozzáférhetővé tenni.
Ne legyen igazam, de szerintem nagyot fogsz csalódni, amikor rádugod, és azt az üzit kapod, hogy nem támogatott eszköz.DE kíváncsan várjuk a tapasztalataidat.
-
huncutka1029
addikt
válasz
Yogibear974 #27318 üzenetére
-
huncutka1029
addikt
válasz
shteer #27313 üzenetére
ha optikai kimeneten viszed ki a tv hangját az erősítő felé, akkor csak a tv saját tunerének hangja megy ki. ha külső forrásból játszol le valamit, akkor az nem nagyon megy ki az optián, legalább is nálam ez volt a tapasztalat., hanem azoknak a forrásoknak a hangja a tv hangszórón szólalt meg...
Erre gyógyír lehet az ARC-s HDMI 1 csatlakozó.
Vagy az, hogy minden forrást az erősítőbe kötsz, pl a DLNA lejátszás is a házimozin keresztül megy( ha támogatja), HDMI- kábellel, így a hang a házimozin szól majd. -
huncutka1029
addikt
válasz
huncutka1029 #27310 üzenetére
huh, most nézem, micsoda helyesírási ámokfutást rendeztem, bocsi mindenkitől érte.
Azért remélem érthető volt.
-
huncutka1029
addikt
válasz
Atomantiii #27309 üzenetére
Az lg nél ez kizárt,
mert formázatlanul ne mis vesz fel. hiába formázon PC.n akkor is újra formázza. -
huncutka1029
addikt
válasz
LeftyR #27304 üzenetére
vegyél másik házimozit, amin van HDMI csatlakozó minimum.
Vagy a tV füles kimenetét kösd össze a házimozi RCA bemenetével, akkor minden hang azon keresztül fog szólni. Jack RCA kábel kb 200 Ft árgép
De akkor 2 távirányító kell, mert vagy a házimozit kell full hangerőre venni, és akkor a tv hangerőszabályozójával játszol,
Vagy a tv-t kell full hangerőre venni, és a házimozin bejátszani a hangot.
De ez sokak szerint nem az igazi.Mondjuk én így használom jó régóta
Az igazi az optikai bemenettel rendelkező házimozi erőlködő, de akkor mindent oda kell bekötni, és onnan a tv-be vinni.
De DLNA lejátszásnál ott is a tv saját hanszórója fog megszólalni... -
huncutka1029
addikt
válasz
SaGaIn #27303 üzenetére
árgép.hu, vagy olcsobbat.hu
keress rá, és nézd meg van e a kritériumaidnak megfelelő készülék.
AZ LG nél, és egyébként a többi márkánál is a 40-42" már nem nagyon fér bele a 100K-ba.
Főleg nem IPS panellalHa megtaláltad álmaid tévéjét, gyere vissza, és megosztják a tulajok a tapasztalataikat a készülékkel kapcsolatban.
Mi nem tudunk neked így látatlanba vásárlási tanácsot adni, -
-
huncutka1029
addikt
válasz
cashboy04 #27243 üzenetére
mondjuk az egyik különbség, hogy az LN 575 s
a többire meg itt találsz választ.
LG.com összehasonlítás.... -
huncutka1029
addikt
válasz
demars #27231 üzenetére
ha nincs hűségidőd akkor mondd te a tányéros tv-t, és keresd meg a helyi kábeltv szolgáltatódat, és egyezz meg velük okosba!
kamuzz be egy t-home os digitális ip csomag árat, hogy az milyen jó és olcsó, de ha tudnak ennyiért jobbat, HD csomaggal, vagy több csatornával, akkor váltasz.
hidd e belemennek. És te is jól jársz. A kábelesekkel meg úgy egyezz meg, hogy nem kérsz beltérit, csak CA modult a tvbe. -
huncutka1029
addikt
válasz
dreim76 #27219 üzenetére
demars adatai alapján itt kaphatsz ilyen távpiszkát
-
huncutka1029
addikt
válasz
etelex #27217 üzenetére
szia
innen sehogy nem jutsz a hotel menühöz, az teljesen külön van!
Nem olvasol sűrűn fórumot ugye?
csak az első találatok a hotel mode kulcsszóra -
huncutka1029
addikt
válasz
demars #27209 üzenetére
ÁÁh,
Még sosem volt róla szó a fórumon, senki nem kérdezte, és senki nem írta le...
használjátok már a keresőt az ég sszerelmére!Egyébként nem érdemes mindig frissítgetni, ha jól működik, a régi CRT tv-k 39 évig elvoltak frissítés nélkül, mégis jött az adás
-
huncutka1029
addikt
válasz
izomhod #27181 üzenetére
Úgy, hogy a szolgáltatónál megrendeled a csomagot, vagy kérsz egy CI modult, és kártyát hozzá
Valszleg kódolt a többi csatorna
ha vársz egy kicsit, a fekete képernyőn meg fog jelenni az LG kocka, és alatta a kódolt program, vag nincs CI modul üzenet.
A digitális csatornák csak a diginél jönnek alapból kódlolatlanul, minden segédeszköz nélkül -
huncutka1029
addikt
válasz
coredump222 #27182 üzenetére
Szia Letöltöttem megtalálja a tv-t, de semmi
Huawei Y300 + LN 570R tvA képernyőről nem tűnnek el alulról az IP infók, így kitakarják a reject és a kódkérő gombját.
a párosításnál a tv kijelzi, hogy wifis teló van, de nem ad kulcsot hozzá
-
huncutka1029
addikt
válasz
sbalu1 #27149 üzenetére
he-he, még a végén én járok jól, mert EU garival vettem ebben a webshopban és amikor az egyik (LW5500) behalt, nem kértek semmi matricát, meg ilyen sz@ságokat, csak vitték, aztán hozták javítva, LW 5590 panellal, hogy ne hackeljem megint
-
huncutka1029
addikt
válasz
menyoronc #27084 üzenetére
szia igen vannak vezeték nélküli bluetoothos hangfalak,
pl ennél a típusnál a hátsók De LG ben is tuti találsznekem "csíptetős" cstlakozó volt, így szabadon toldható kábellel.
Behúztam kéteres hangszórókábelt a falb, és a kanapé mögötti aljzatból vittem ki a két háttérsugárzót.
De legközelebb ha veszek, én is vez. nélkülit fogok venni -
huncutka1029
addikt
válasz
Tasakkk #27074 üzenetére
beépített wifije van, és nfc támogatása 640s ennyivel tud többet a 620s-nél
A Tréhómnál meg kell nézni ad e mediacardot, és modult, amit a tv-be a CI interfacebe tolsz, ezzel lehet kiváltani a stb-t,
a time shift, és a DVR csak a saját tuneren keresztül működik, a külső forrásokból (HDMI, DLNA, USB) nem -
huncutka1029
addikt
válasz
Tasakkk #27072 üzenetére
akkor azt is tudod, hogy nem csak time machine azaz időeltolás élő adás megállítást tud, hanem fel is tud venni műsorokat, azonnal, vagy előre beállított időpontban.
DE:
min 40GB HDD kell hozzá, pen drive-val nem működik
A rögzített tartalmakat semmi más eszközön nem lehet lejátszani.A time shift folyamatosan rögzíti a mgtekintett műsorokat, és két órányi anyagot tárol amit folyamatosan felülír. Ergo ha belenézel egy felnőtt csatornába, és a párod két órán belül leül, vissza tudja keresni mit néztél, mert a csatorn váltásokkal együtt tárol.
Kikapcsolás után "reset" van, újra indul a 2 óra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest