- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
sh /data/local/tmp/lg_root.sh dummy 1 /data/local/tmp/UPDATE-SuperSU-v2.46.zip /data/local/tmp/busybox
ez a parancssor a végén nem igazán érthető.A SuperSU-nak az elérési útvonalát kell beírni? -
hard74
senior tag
Ezt próbálta már valaki? Twrp-vel telepíthető 30d.
http://www.htcmania.com/showthread.php?t=994892LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
laca71
aktív tag
+ egy kicsi főzelék:
http://lgviet.com/forum/threads/tong-hop-tat-ca-ve-lg-g2-new-topic.30323/page-1966
-
tomatos
aktív tag
Tegnap este gondoltam egyet, nyomtam egy mentést a Cloudy 2.1-en lévő fájlokról+ a belső tárhelyről aztán nekiláttam, hungary voda 30d kdz leszed. Mivel nekem sosem volt fent más csak a cloudy és gyárira raktam fel, dorimanx kernel volt fent nem bumped twrpvel, anno a recovery-t autorec-el csináltam, így gondoltam ebből baj nem lehet, meg hát egyik havernak már sikerült elgányolnia és az övét security error hibával a TOT megoldás helyrehozta így ha ez lenne akkor TOT aztán újra minden.
Flashtool indít CSE flash, felment a kdz, teló újraindul és működik minden Nincs voda bootlogó. Mobil vodafone alkalmazás ami fent van meg volt fent egy vodafone által preferált vodafonnak készített megkefél víruskereső vagy mi a fene, azt dobtam a törlés ikonra egyből. A rom gyors gyorsabb mint a cloudy volt, nem rootoltam nem próbálkoztam semmivel, minden úgy van ahogy felment. Voda féle víruskeresőt töröltem, google könyvek és filmeket tiltottam. Akksi éjszaka csak hálózattal, data off, wifi off, 1%/3h volt. Eddig ezek a tapasztalataim.
Ha nem írnék vissza 24órán belül adatok közt megtalálod a számom! Viberen üzenetekre is válaszolok! Email címemet használhatod Hangoutsnál!
-
GEPESZ66
veterán
Elnézést, hogy itt kérdezem meg, de nekem is LG telefonom va, de L90.
Két hónapja használom a telefonomban a memóriakártyát,s most először írta ki(tegnap este),hogy a memóriakártya váratlanul eltávolításra került (Sandisk),böngészés közben.
Kikapcsoltam a telefont,majd eltávolítottam,s visszaraktam a kártyát.
Eddig nem jeletkezett a hiba.
Remélem,hogy csak kontakt hiba volt.
Jártatok-e már így,mi okozhatta ezt?
2 napja van telepítve a Lollipop (hivatalos), bízom benne, hogy nem egy bug! -
akooos
veterán
válasz GEPESZ66 #8513 üzenetére
Hali!
Az LG G2 (amelyik telefon topikjába írtál) nem bővíthető memóriakártyával, így biztosíthatlak, hogy nem járt még így senki soha itt
Ha először történt, akkor ne pánikolj, ha gyakori lesz akkor talán lenne okod rá Egyébként az L90 fórumban is megkérdezném, hátha ott több embernek van L90-e
-
extasymajom
aktív tag
-
KeTyos99
csendes tag
Sziasztok
LG g2 fel ajánlotta a szotverfrissitèst ( vodafone) de csak gépen lehet frissíteni nem lehet telefonom valahogy frissíteni?
Előre is köszi a választ -
GEPESZ66
veterán
válasz extasymajom #8515 üzenetére
Köszönöm.
-
stefi68
addikt
A recovery hiba a 30d-nél elvileg megoldva Recovery issue fixed (xda)
Ez az autorec.apk úgy látom örök életű lesz...
A hozzáértőktől: Mit is csinál pontosan?
Felteszi a JB bootlodert, meg egy régi TWRP-t. Azon kívül?[ Szerkesztve ]
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
tomika9988
tag
Skacok tegnap felraktam a lolit de twrp hiányába vissza tértem a cloudy-ra a gondom a következő loli romon volt h+om na itt csak h van az lte configot is töröltem ekkor már engedte az lte lehetősget de akkor is csak h-m van. megoldás van rá?
Lg G2 Black 16Gb CloudyG2 3.1
-
Balazska15
senior tag
Sziasztok.
Feltettem a driver-t, de a pc suite mégsem hajlandó csatlakozni a telefonhoz. Lolli frissítés miatt szeretném. Jelenleg Cloudy G2 2.2 van a telefonon. Lehetséges, hogy amiatt nem sikerül? Egyébként cloudy-ra tudom pc suite-al frissíteni a rendszert? Kösz előre is!
"100 kiló vagyok baszd meg, hát mi lenne a titkom" :DD
-
tomika9988
tag
válasz Balazska15 #8521 üzenetére
Kdz vel tedd fel a v20h-t majd úgy frissítsd pc suital lolira
Lg G2 Black 16Gb CloudyG2 3.1
-
kiezTe90
senior tag
DM álltal készített romhoz linket kérhetnék? Az ami nulláza a telefont és olyan mintha most vetted volna ki a dobozból.
Köszi előre isEgyre többször egyetértek Thanosal...
-
batai15
félisten
Gyerekek leaked lolira mehet akkor a kdz gond nélkül? Na megy hr utána. ?
[ Szerkesztve ]
-
FGyula30
aktív tag
-
aya
addikt
Telenoros gyári 4.2.2-re simán raktam kdz-vel a 5.0.2-öt ha esetleg valakit érint.
悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
hard74
senior tag
válasz FGyula30 #8526 üzenetére
Miért nem rakjátok fel ezt. Eleve rootolt, van recovery. A 30d-hez ugyanez a root, twrp van már külön is, de ezzel nem kell szenvedni.
www.htcmania.com/showthread.php?t=994892LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
hard74
senior tag
Ha esetleg már volt, akkor sorry.
Twrp lolli-ra. 30d-re!!
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=59835484&postcount=1275LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
peron
tag
Nem tudom volt-e már, de:
HUN OPEN 16GB (v30a):
ugyan ez a root metódus (magyarul)
custom recovery nincs még, akinek fontos az xposed az várjon még, a v30d-re egy nap alatt megvolt...
[ Szerkesztve ]
-
snow2014
aktív tag
/
[ Szerkesztve ]
Mindég legyetek rosszak ;)
-
FGyula30
aktív tag
Van itt olyan aki csak simán felrakta kdz-vel cloudy-ra? ( rootolt bumped twrp-s )
-
stefi68
addikt
Aki Leaked Lollit (30a) használ, annak szerintem semmi értelme szenvedni a frissítéssel az új hivatalos verzióra.
Letöltöttem a délután linkelt recoveryből telepíthető (zip) 30a változatot.
A készítő szerint nem nyúlt bele az eredeti img fájba.Érdekességképpen összehasonlítottam a zip tartalmát a március közepén megjelent, kiszivárgott verzióból készült rommal.
Amint látható a két zip-ben a fájlok mérete bájtra egyezik (a system a lényeg, a többi persze, hogy ugyan az).
A különbség csak annyi, hogy a kiszivárgott verzióban van TWRP.A hivatalos 30a (független) verzió valószínüleg csak abban különbözik, hogy kimaradnak belőle a Vodafonos dolgok...
[ Szerkesztve ]
-
Gergőő7225
csendes tag
Üdv mindenkinek!
A problémám az lenne, hogy sikeresen letégláztam a telefonom. CloudyG2 2.2 volt rajta, rátettem a Ressurection Remix-et, nem tetszett, na mondom akkor kipróbálom az AOKP-t. Ezzel csak az volt a baj, hogy a recovery-ben nem engedte feltelepíteni, és ez volt az egyetlen rom a telefonomon. Akkor mondom jön a KDZ, úgyis kijött a Lollipop. El is kezdtem telepíteni, viszont valahány százaléknál mindig megállt. Most ott tartok, hogy nem tudom behozni a recovery-t (lehet, hogy csak lassú vagyok), csak a hard resetet, download mód nekem nem jelenik meg, és ha bekapcsolom, azt írja ki, hogy:
"Secure booting errorError:
Boot Certification Verify!"
Most döntöttem úgy, hogy segítséget kérek tőletek, mitévő legyek. Az összes fájlom szerencsére le van mentve, most már csak a telefon miatt aggódom. Ha ez számít, van rajta garancia, és mivel nem jön be a download mód, nem írja ki, hogy ROOTED, elvigyem, vagy hülyeség?
Próbáltam Laca0 alternatíváját a download mode behozására, természetesen sikertelenül.
Ez után megpróbáltam adamzflash megoldását, viszont elakadtam, amint rádugtam Ubuntun a telefont, elkezdett villogni (nem írta ki, hogy unable to mount), és a "dconf-editor" nem ment, tovább ugrottam és nekem csak ennyit írt ki "ls /dev/sd*"-nél:
"/dev/sda /dev/sdb1 /dev/sdb2"
Most mitévő legyek?
Kérlek, segítsetek
Előre is köszönömSzerk.: Az is lehet a probléma, hogy azért nem tudok semmit se csinálni, mert nem tudom kikapcsolni a telefont, így időm sincs download mode-ba tenni? Ha igen, van esélyem kikapcsolni valahogyan?
[ Szerkesztve ]
-
stefi68
addikt
válasz Gergőő7225 #8541 üzenetére
Még nem került rá sor, hogy a halálból kellett volna visszahoznom a telefont (kop-kop).
Viszont ha nem volt kikapcsolva, hogyan próbáltad download módba tenni?
Az okosságaim közt találtam egy ilyet a kikapcsolásra:
"Tartsd nyomva hosszan a bekapcsoló gombot.
Mikor először elalszik a kép, akkor még ne engedd el, nyomd folyamatosan, majd újra be- és kikapcsol a képernyő, akkor már elengedheted." /ismeretlen forrás/ui.: A hosszan az jelenthet 10-20-30 mp-et is!
[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
válasz Gergőő7225 #8541 üzenetére
Nem értem. Nem tudod behozni a recoveryt csak a hard resetet? Ha van recovery rajta akkor hard reset kell... Csak épp a telefon hr helyett belép recoverybe.
-
hard74
senior tag
válasz stefi68 #8547 üzenetére
Azért egy Cloudy-féle lollit beleszorítanék a hétvégébe. (főleg, hogy dolgozom és valami értelmes dologgal tölthetném az időt)
[ Szerkesztve ]
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
hard74
senior tag
válasz stefi68 #8549 üzenetére
Inkább csak fizetgetnek. (vegyipari üzem,ha nem kell melózni, akkor minden rendben, dolgozik a kémia meg a fizika)
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
Új hozzászólás Aktív témák
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest