- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
reap3r
aktív tag
CloudyG2 alatt valahogy meg lehet szüntetni a visszhangzást telefonálás közben? Eddig nem vettem észre, hogy ilyen lett volna, de most előjött és nem igazán tetszik, mert ugye én nem hallom, hogy mikor vagyok éppen érthetetlen...
Vagy esetleg van mód arra, hogy a stock 20H-t megcsináljam nagyjából úgy, hogy úgy nézzen ki, mint a G3-as felülete? Elég nekem egy olyasmi ikon pakk és talán a navbar. A samumon lehetett ilyesmit csinálni anno...
Ja amúgy nem csak a kinézet miatt van a Cloudy fent, sok funkcióját használom, de azok csak komfort opciók számomra, tudnék nélkülük élni...[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
egyébként miui alól mehet kdz ha valaki onnan akar szűz rendszert..
-
RomiJosy
aktív tag
Pár napja körbeköpködtem a loli 30a-t mert nem hallanak ha telefonálok. Eszembe jutott, voltam legénybúcsún, a videó amit rögzítettem nagyon szar hangal lett rögzítve azaz a felvétel elején még elfogadható aztán elhaló hang és kuka. A legénybúcsún leesett és szerintem sört is kapott picit (ez csak dereng)
Ha diktafonra kapcsolok az "analóg" mutató meg se mozdul.
Szétszedem, piszkáltam, pucoltam. Összerakás után a diktafon gyengén de rögzített, aztán megint rossz. Egyszónak is száz a vége szerintem ki kell cserélnem a mikrofont ami integrálva van egy nyákra amin a kétoldali szalagok is futnak. Cserélt már valaki közületek ilyet? Gugliztam de nem nagyon találtam sehol, biztos rosszul írtam be. Tudnátok segíteni, hol tudok venni ilyet? Ha már szétkapom, akkut is cserélek, az se százas már.Zud valaki tuti tesztert ami biztosra megoldja, azzal van a baj?
[ Szerkesztve ]
-
Zoja™
őstag
válasz RomiJosy #9853 üzenetére
Mivel a mikrofon egyben van a microusb töltőcsatlakozóval és a jack csatlakozóval ezért több kulvsszóval is rá lehet keresni.
Az ifixit-en találsz képeket a szétszedéséről, vagy a youtube-on millió számra vannak videók.
Ha pedig valamelyik kis GSM szervizbe viszed, akkor 8-9k körül szokták cserélni.
-
RomiJosy
aktív tag
Bocs,lejárt a szerkesztés
Találtam a jófogáson is ezt a tipust
A mikrofonon lóg valami plusszba amit a sajátomon nem láttam. [ezen] a hírdetésen is látni pedig d802-es van jelezve. Van használt is ami hasonlít az enyémre,nincs rajta az a plusz bassz. Megvehetem a négyezrest? Jó lesz hozzá? -
Doky586
nagyúr
"valahogy meg lehet szüntetni a visszhangzást telefonálás közben?"
Igen: ki kell menni a budiból telefonálás közben, és nemcsak a visszhangzás hanem a csobogó hang is megszűnik.. A bevásárlóközpontokban naponta találkozok ilyenekkel, és jól jön hogy lehet e tárgyi hibára hivatkozni. -
Tekmen
aktív tag
Helló!
Most CM12-n vagyok, de néha azért vannak kis idegesítő hibái. Melyik ROM-ot ajánljátok? A lényeg hogy gyors, megbízható, és lehetőleg 5.0/5.1-es legyen, és egyszerűen telepíthető TWRP-ből. Köszi előre is!
Tekmen
-
m_dawe
senior tag
Lètezik olyan 20H kdz fájl amit ha felrakok alapból rootolva van ès van rajta TWRP?
Tekmen próbáld ki az AICP-t nem fogsz benne csalódni.[ Szerkesztve ]
-
stefi68
addikt
Persze, több is:
Stock D80220H Flashable Zip with ROOT+ Still Recovery For D802 Only
[D802][D80220H]Original open eur 80220H kdz to flashable zipMondjuk azt nem mondtad milyen G2-re kell... Ezek D802-re valók mint a nevükből is látszik.
Szerk.: Bocs benéztem a kérdést. Ezek nem kdz fájlok, hanem recovery-ből felrakható zip fájlok.
Vagy lehet, pont ezt akartad kérdezni?[ Szerkesztve ]
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
Indiant
addikt
Van valakinek a telón működő gdisk-je?
-
stefi68
addikt
Már megint egy újabb Cloudy variáns, aminek persze semmi köze Cloudy-hoz
Cloudy g3 3.0 lolİpop 5.0.1Gondolom ez is a koreai változatból készült....
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!Van itt valaki aki ért a kernelekhez és jó angolból? pontosabban adnék egy leírást és két darab boot.img-t amit a leírás alapján össze kéne rakni.
-
m_dawe
senior tag
Legfrissebb AICP romhoz milyen gapps kell? Az oldalukon nem találtam egytt sem..PA gapps v. Banks gapps vagy esetleg másik kell?
-
Keraa
aktív tag
Sziasztok! Tudnátok segíteni?
Valakinek akinek cloudi rom van a telefonján ki tudná másolni a media mappát a system könyvtárból és feltenni valahová?
Előre is köszönöm! -
őstag
én PA-val használom hiba nélkül.
az utolsó 1 hónap nightly buildjei az 5.1-re épülnek, így a gappsból is a 5.1-es pakk kell majd.ha majd a nightlyt frissíted dirty flash-sel, mindig told fel a gappst is, különben fc-zni fog az összes google app.
[ Szerkesztve ]
it never gets easier, you just go faster
-
Danny365
őstag
-
Corgan82
aktív tag
Vagy kipróbálhatod a Slim GApps-sal. Én ezzel használom, rendszeresen frissítik, hiba nincs.
-
HUTCHDB
nagyúr
miui-ból van valami újdonság?
én a mai kiadást nem találom.
miui telepítéshez tud valaki philz recovery-hez linket adni? (egyikkel sem boldogultam)" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
van, aki hasznal miui6-ot?
billentyuzetet cserelnek lg-re, bongeszovel kapcsolatban kerdeznem, hogy hol lehet az oldalszelhez igazitast kikapcsolni, es kellene egy ehhez a romhoz valo gaps." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
tomika9988
tag
normális miui v6 van már g2-re?
Lg G2 Black 16Gb CloudyG2 3.1
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz tomika9988 #9886 üzenetére
most en a5.22- est hasznalom szerintem ez jo,teljesen hasznalhato!
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
van,aki tud valahol gapps-ot?
mar megorulok semmilyen linken nem tudom elerni..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
melyik alegjobb lollipop rom amely gyari rom-ra epul?
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Indiant
addikt
droidth G4-re váltott....
-
m_dawe
senior tag
Lesz esélyünk kipróbálni az Android M-et a hivatalos megjelenés előtt? Vagy G2-re az L Preview sem volt elérhető portolt formában?
-
Jippy
tag
Sziasztok.
Resurrectionremix rom telepítésénél szükséges valamit pluszban telepíteni stock lp-ről váltásnál?
Vagy csak simán flash és jó lesz? -
stefi68
addikt
A korábbi hozzászólások alapján szerintem JB Bootloader, KK Baseband és még egy KK Partition fix is elképzelhető.
Meg kellene nézni mit tartalmaz a Resurrection_Remix.zip fájl.
Ha van benne aboot.img meg modem.img (vagy bin) akkor azok nem kellenek, mert felrakja magának.
Ha van benne tz-, sbl1-, rpm-, persist-, dbi.img akkor a partition fix sem kell mert azt is megcsinálja magának (bár nem hiszem hogy ilyen lenne benne).
Azért valaki erősítse meg, hogy jól gondolom. Ne csináljunk már (fél)téglát szegény telefonból.
Új hozzászólás Aktív témák
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- Mobil flották
- BestBuy topik
- LEGO klub
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest