- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
logarithm
őstag
-
Muki94
aktív tag
válasz FGyula30 #8953 üzenetére
Ennek, így háromszor futottam neki.
Amíg az általam mutatott ablak van, addig a telefon download módban van, és firmware updatet ír.
Várok pár percet, megunom... ctrl+c, N... Ekkor ugye újraindul, de nem a rendszer tölt be, hanem a kis fekvő droid bábu jelenik meg hasában egy piros háromszöggel, hogy "nincs parancs". Itt is eltöltök pár percet, majd ráunok.logarithm:
Ugyanez a jelenség annál is, elsőre azt próbáltam. -
Muki94
aktív tag
-
Muki94
aktív tag
válasz batai15 #8956 üzenetére
DroidMester offline updaterével próbáltam eddig a KDZ fájlokat flashelni, és működött is.
CSE flash? Nem tudom, konkrétan mire gondolsz.
HR-t miképpen tudnék csinálni? power + volume down, amikor az LG logó megjelenik, akkor elenged, és ezeket újra ugyanúgy benyomom, amíg meg nem jelenik a fehér képernyő..? (de ez factory reset)
Amikor még volt rajta működő rendszer, flashelés előtt csináltam működő android alól factory resetet.UPDATE: Hát ez vicc... most újraflasheltem DroidMester programjával a V30a-t, és elindult a rendszer.
Komolyan, mi a különbség két flash között, miközben eltelik közöttük 15perc, de semmi változtatás nincs.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Amúgy meg nem droid mester találta fel ez a progit szoval nem is az övé.. Már jó pár éve ezekkel a progikkal kell a telefont újra húzni. Olyan mint az odin stb.
Amúgy meg
Aruljatok már el. Minek az össze foglaló? Minek babraljatok a telefont mikor még azt se tudjátok hogy azt írja a telefon hogy factory reset ? De amúgy is nekem volt annyi eszem hogyha valami gubanc volt akkor persze ANGOLUL GOOGLE rá kerestem.
Fel bírom magam húzni az ilyenen. Inkább nem is írok semmit már..[ Szerkesztve ]
-
Muki94
aktív tag
válasz batai15 #8958 üzenetére
Félreértesz.
Elolvastam az összefoglalót, és onnan bogarászom ki az infókat.
Egyrészt egy szó sem esik a Lolli mizériáról, másrészt fel van sorolva többféle módszer is, KDZ flashelésre.
Nos, abszolút nincs jelölve, hogy melyik az ajánlottabb, pusztán csak a lehetőségek vannak meg.Tudom, mikor-mit ír a telefon...ez a tizedik droidos telefonom, és bizarr módon az előző két LG telefonom is szopatott ilyenekkel rendszeresen.
Szétdúrtam az XDA-t is, természetesen angolul... highonandroid és társaival nem is foglalkozom.Mára befejezem, V30a marad, csupaszon. Még rootolni sem tudom, pedig elhiheted, kellő türelemmel kezdtem neki.. még ebéd után.
[ Szerkesztve ]
-
FGyula30
aktív tag
Itt azzal van a gond, h fél délután óta csinál egy 10perces dolgot. Vmi el lett kúrva az elején, onnan meg már kínlódás.
Először még vissza kitkat-re kért segítséget, délután már fc-zett a stock lolli a vipertől és nem futott le a root se. Majd felváltva próbálta flashelni a stock h - v30a romokat.
Mindenki vonja le a tanulságot ebből.Most nem azért h okoskodjak(pedig igen 😀), de amit linkeltem neki - ami bevált, azt se úgy csinálta azért se.
[ Szerkesztve ]
-
noxon
őstag
Mi a fenéért nem lehet a cm12-t ráfrissíteni az aktuálisra? Sima wipe nem elég neki? Mindig bootlop fogad
We live in a simulated world...
-
sanyika987
aktív tag
Üdv
Hol érdemes g2 re digitizert venni??
Sajna meghalt középen egy csíkbaniphone 14
-
snorbi82
senior tag
Esetleg root:http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/tools-srk-tool-1-0-1-useful-toos-lg-t3079682
IPhone 15 Pro Max, Iphone 13
-
RAYBOMB
tag
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2799537
Valaki megtudná próbálni nekem, hogy ez a sound boost MOD megy-e a v30a-n?
-
Muki94
aktív tag
válasz FGyula30 #8962 üzenetére
Nem írtam le minden lépésemet, mit-mi után csináltam, csak amikor hibába ütköztem, akkor írtam ide.
Nem össze-vissza kapkodtam.
Ha más gyártó készülékén rontottam el valamit, abból mindig ki tudott húzni az adott stock-rom flasher program. Itt kibaszott velem, mert még az is leölte.Rootolni tudtam végül, adb-n keresztül adtam ki neki a szükséges parancsokat, és úgy tettem fel a superusert is.
Viper pedig fent van Play áruházban, az nem is FC-zik, illetve a drivereket is gond nélkül felpakolta.
TWRP-t viszont sehogyan nem tudtam ráerőszakolni. Próbáltam img fájlt flashelni adb-n, terminal emulátorban, külön automatikus appokkal is... Talán olyan is volt, hogy úgy néz ki, sikerül, de amikor rebootolok recoverybe, mindig szürke háttérrel a Demigod Crash Handler fogad critical errorral. Erre sehol nem találni megoldást.... -
RAYBOMB
tag
még egy kérdés.
LG Flash Tool-al updatelhetem a firmware-t WIN XP ről?
-
bajaki
őstag
Csak engem zavarnak ezek a batár nagy ikonok a Lollipopban? Főleg a navigációs sávon.
Build propban hiába írom át, újraindítás után visszaáll az eredeti értékre. (root megvan)
-
extasymajom
aktív tag
válasz sanyika987 #8964 üzenetére
Szerintem nem erdemes mert alig valamivel olcsobb mint kijelzovel es kerettel egyutt arrol nem beszelve hogy speci melegitopad kell a kulonvalsztashoz es nem hinnem hogy konnyen talalsz olyat aki ezt megcsinalja.
Inkabb rendelj egy komplett kijelzot 13ert kb es otthon max 30perc alatt te is ki tudod cserelniMinden csak annyiért lehet eladni amennyiért megveszik
-
sanyika987
aktív tag
válasz extasymajom #8974 üzenetére
Köszi a tippet
Ebay en láttam 14 ért csak félek h nem lesz jó
Vagy van megbizható ember akitöl érdemes?iphone 14
-
extasymajom
aktív tag
válasz sanyika987 #8976 üzenetére
Nekem van egy megbizhato emberem. Mar vettem tolle es azota is azt hasznalom es tokeletesen mukodik. Nincs sargulas vagy ragaszto elvalas. Priviben dobok linket.
Igaz ez valamivel dragabbra jon ki.Minden csak annyiért lehet eladni amennyiért megveszik
-
sanyika987
aktív tag
-
Haugland
aktív tag
válasz sanyika987 #8978 üzenetére
Igen, ezt én is tanusítom! extasymajom kolléga nekem is segített, köszönet érte!
-
tomika9988
tag
skacok lollira valahogy fel lehet úgy rakni az xposedet hogy az időjárás widget megmaradjon ?
Lg G2 Black 16Gb CloudyG2 3.1
-
Stimpy001
aktív tag
Kész, nem bírom tovább, én is lollit akarok!
CloudyG2 3.0 (Droidth) vs CM12 pro és kontra
Melyik CM alapú ROMot ajánljátok?
-
bala6120
senior tag
Sziasztok!
Ma reggel jött meg a teló, Xperia SP-ről váltottam. Fel is röppent a 30a. Erről simán mehetek akár CM12-re.
-
Indiant
addikt
Adb-n keresztül felkészülés a Xposed framework telepítésére:
adb shell
su
pm disable com.lge.smartcover
pm disable com.lge.sizechangable.weather
pm disable com.lge.sizechangable.weather.platformcmd-vel indul a pc-n és a telón adjatok root jogot a su parancsnak.
forrás: livedota@XDA
[ Szerkesztve ]
-
Indiant
addikt
Megvan az Xposed miatti FC oka a Beállítások, Internetmegosztás és Hálózatok megnyitásakor.
'libart.so' - tehát az ART fájl cseréje miatt van. Remélhetőleg a jövőben orvosolják. -
rzoli
senior tag
Tíz éves az IGO, ennek örömére pár napig ingyen letölthető lesz a google play-ről...
http://index.hu/tech/2015/04/15/visszater_a_mobilokra_az_nng/
Motorola Defy+, Lg G2, Doogee X5 Pro, Vernee Thor, MAZE Alpha, MI A1, Mi Mix3
-
cbdevil84
csendes tag
Olvastam a három betűs navis appról én is, de az nem derül ki a cikkből hogy a 10 nap ingyen letölthetőség után lesz e valami korlátozása az appnak. Csak 10 napig lehet ingyen használni?
-
Indiant
addikt
-
Pob20
tag
Kérdés t-mob loli van már?
-
Stimpy001
aktív tag
CM12 alapú ROMban (pl Resurrection Remix) alapból benne van a double tap to wake? Ha nincs mi kell hozzá?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Hobby elektronika
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- Mobil flották
- LEGO klub
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest