- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
FGyula30
aktív tag
válasz Meggyi001 #8150 üzenetére
Mikor visszaraktad a backupot a lolli-ról, azt hogyan csináltad? És mit raktál vissza pontosan?
Ezt írják a rom oldalán:Back to Stock KK:
- We go to recovery.
- We make the corresponding wipes
- Flasheamos the JB Bootloader: Link
- Flasheamos the KK_Baseband: Link
- Flashemos our .zip Stock v20H
- Flasheamos the SuperSU to keep the root:[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz FGyula30 #8144 üzenetére
Akartam kérdezni korábban (ez a kérdés bárkinek szól, aki tud rá válaszolni):
Kdz-nél mitől függ, hogy normál vagy cse flash eljárást használunk?
Én arra tippelek, hogy normált akkor, ha mókolatlan, gyári rendszerre szeretnénk flash-elni, minden más esetben pedig a cse módszer.
De leginkább most az érdekelne, hogy ha kijön végre hivatalosan az LG lolli, akkor annak a kdz-jét a mostani CM12-mre akkor cse flash-eléssel kell majd felpakolnom? -
pappkarcsi
senior tag
1 hónap után előjött az első hiba Simple 1.2 alatt.
Ha kimegyek az utcára és elfogy a wifi, nem áll fel 4G-re.. se reboot, se airplane mode nem segít. Ami történt, hogy tegnap este felugrott, hogy lehet frissíteni az super user-t. (su binary) és fel is tolta, de azóta nincs mobilnet. Állapotnál disconnected-et ír és néha néha vibrál egyet, mintha kapcsolodna, de semmi :|
Csak most nem tudom mitévő legyekEgyébként én már a megjelenés napján feltettem, de 11én ugye újra felhoztam a romor, mert valaki kérdezte, hogy mit kell feltenni, ahol jo a voip és most olvasom, hogy van már valami aroma patch, ami készülék függő. Nah, én ezt biztosan nem tettem fel, így nem is tudom, hogy ez mire jó. [link]
Ötlet a mobilnetes dologra? a patch mire jó?köszi!
Regisztrált: 2007 - 104 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
-
hard74
senior tag
válasz pappkarcsi #8153 üzenetére
Simple1.2 flashnél kellett a patch, hacsak nem 1.1-re húztad fel. (illetve akkor sem kellett ha olyan verziót tettél fel ahil az 1.1 zip-ben kicserélték a system. img-t)
Vipe dalvik és cash nem segít a mobilneten? Ha nem flash-eld újra a romot data törlés nélkül.LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
veterán
válasz FGyula30 #8151 üzenetére
Mára abbahagytuk, linuxal fel tudtuk rakni azt a pár img-t ami kellett, de se recovery, se download mód. Csak megint lg logó, egy pillanatra bejött a hard reset,de az sem csinált semmit, és innentől már a linux sem látja. Recovery-ből amikor visszapakoltuk akkor ment szépen az eredeti rom is, csak ott sem érzékelt érintést, vagyis rossz helyen, ezért akartunk kdz flast. Ezzel kezdődött, felment a lolli és eltűnt a helyes érzékelés onnantól. Ha nem lett volna otg egér, nem is tudtam volna nyomni neki semmit.
[ Szerkesztve ]
https://gamergep.hu/
-
RAYBOMB
tag
Felraktam a Lollit. De nincs hang a telon. semmi
-
veterán
válasz RAYBOMB #8157 üzenetére
Na, az jó. Amíg volt recovery-nk, addig 3 szor flesseltem én is, mindenfajta wipe-val, de mindig érintési hiba volt. Utána eredeti rom vissza és ott is. Remélem több embernek nem lesz vele gondja. Most csak logó van, meg egy doboz cigim, azt bújom az xda-t....
[ Szerkesztve ]
-
extasymajom
aktív tag
válasz Meggyi001 #8158 üzenetére
1. Ha nem ez az első manővered LG rom flash ügyben , előbb törölsz minden cullangot a gépről, előző LG-s mappákat, drivereket, korábbi flash tool zip-eket, mindent.
2. Telepíted ezt a drivert: LGUnitedMobileDriver_S50MAN311AP22_ML_WHQL_Ver_3.11.3
3. Letöltöd a gépre: LG Flash Tool 2014.zip
4. Kicsomagolod a Flashtool.zip-et az asztalon, majd a feltenni kívánt letöltött kdz-t ahogyan van belerakod/másolod a kicsomagolt mappába!
5. Futtatod a LGFlashTool2014.exe-t rendszergazdaként!6. Kapsz egy ilyen ablakot, amit így állíts be, de valószínű már be lesz:
Csatlakoztatod a telefont, download módban: Kikapcsolt állapotban hangerő fel (ha 4.2.2 JellyBean-ed van hangerő le), ezzel egyidejűleg rádugod a gépre. Szemmel láthatóan beléptél download módba.A fenti ablakba értelemszerűen betallózod a kdz fájlt.
Két lehetőség van alul - Normal Flash és CSE Flash.
A Normal flash - csak szimplán ráküldi a romot, az adatok megmaradnak, de ha ezt választjuk utána HardReset ajánlott!!
A CSE Flash - gyalul mindent, olyan lesz a teló mint újkorában, törli a belső SD-t is, elvégzi a HardReset-et!7. Majd kapod ezt, ahol egyértelműen a Start-ra nyomsz:
8. Ezután kapjuk ezt az ablakot. Előbb klikkelünk a ClearPhone Registry gombocskára, leokézzuk a felugró ablakát, majd beállítjuk így:
Fontos, hogy nézz le a tálcára, mert nekem pl. egyszer előbukkant, egyszer nem, csak ott pihent a tálcán!9. Elindul a flash, kapsz egy ilyent, (lehet nem lesz ennyi kérdőjel):
Itt a lényeg, semmivel nem kell törödni, semmit nem kell nyomni, hadd dobálja a hibaüziket (van akinek dobálja van akinek nem, nem kell a PC-n nyomni semmit), ha ránézel a telefonra, látod az update elindult, ott kövesd a folyamatot!
Mikor a folyamat végigment a teló újraindul kétszer. Először nem szabad lehúzni, be fog lépni egy pillanatra a recoverybe, elvégzi a HardReset-et és bootol rendesen. Mikor látod a nyelv választást, lehúzhatod, bezárhatsz a PC-n mindent, rátetted a romot. Aki a CSE Flash-t nyomta annak itt rebootol (újraindul) még egyszer, semmi pánik.A leirást köszönjük TaRsYnak
Minden csak annyiért lehet eladni amennyiért megveszik
-
extasymajom
aktív tag
Ez a lolly egy hivatalos rom. A korreai válltozatra lett kiadva és abból portálodott, nekünk.(ha jól tudom, ha nem akkor majd valaki kijavit) De mivel nekünk nem hivatalosan adták igy hamar el is tünt az oldalakról. Persze ez innentől megállithatatlan folyamat.
Amig van recovery vagy download mod addig a telefon visszahozható. Szóval nyugodtan próbálkozzatok és ha gond van tessék kérdezni.
EFS mappát és minden mást is menteni, menteni,menteni.
-
veterán
válasz extasymajom #8162 üzenetére
Ugyanígy csináltam, csak megállt a frissítés 9 %-nál és álllt,állt,állt.......most nics download mód,sem recovery. Amíg látta a linux, addig felmásoltuk rá, amit kellett, de utána sem volt semmi, csak logó, most linux sem látja.Most kurion videóját nézegetem épp...
-
FGyula30
aktív tag
Ez mind benne van az összefoglalóban.
-
FGyula30
aktív tag
Válasz az összefoglalóból:A megnyílt programban a "Select type"-hoz állítsuk be a "CDMA"-t, a "PhoneMode"-hoz állítsuk be a "DIAG"-ot, tegyük be a KDZ fájlt, majd nyomjunk a normal, vagy a cse flash gombra. A normal flash-nél minden telepített programunk megmarad, a cse flash-nél viszont minden törlődik a telefonról olyan lesz mint mikor megvettük, azaz nem kell utána HardReset-et nyomnunk
-
Indiant
addikt
válasz extasymajom #8163 üzenetére
...rosszul tudod.
-
FGyula30
aktív tag
-
drmotto
őstag
válasz extasymajom #8168 üzenetére
Jó lenne ha jelölnéd a forrást ahonnan szeded azt amit írsz, ha már engedély nélkül másolgatod 1:1-ben az okosságokat.
-
RAYBOMB
tag
Srácok. Lolliról ha system app remover-el leszedek gyári szar appokat...utana elkezd hiba üzeneteket dobni. pedig ilyen töröltem, h google play newstand...meg hasonlokat
mi a baja? -
extasymajom
aktív tag
A forras ahonnan a leiras van itt elerhető
-
veterán
Jelenleg ez a legtöbb amit el tudok indítani, de csak áll, közben a pc-n megjelenik egy ismeretlen eszköz....
-
DjTaRsY
aktív tag
Hali!
Ezt a leírást konkrétan nem én készítettem, hanem attika79 érdeme, így őt kéne megjelölni forrásként, illetve fórumunkat. Talán jobb ötlet lenne copy-paste helyett a fórum adott hozzászólását linkelni.szerk.: közben látom a link már meg is van. Ez azért is fontos mert ha frissül a leírás, javítás kerül bele akkor már azt érik el az olvasók, nem a bemásolt régi verzió marad meg az olvasóknak.
szerk2.: Most miez már a google drive-os mentés?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz redbiro #8177 üzenetére
Kikapcsolt kijelző, full fekete.... hang fel utána usb kábel = lg logó , hang le utána usb kábel = lg logó......nincs valami illesztőprogram, hogy ne ismeretlen eszköznek lássa vajon? Vagy a tököm tudja már
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(#8180) extasymajom : nem sértődtem meg , az már más tészta, hogy tudtam, és tudtam hol keressem , de a jó szándék az fontos.
[ Szerkesztve ]
-
extasymajom
aktív tag
válasz DjTaRsY #8178 üzenetére
Csak azért másoltam igy be mert bár nagyon hasznos összeállitás és minden tiszteletem a készitőnek sajnos nagyon sokszor egyszerűen nem lehet bejelentkezni az oldal adott forumára.
Iszonyat idegesitő, pedig be vagyok regisztrálva. Ugyhogy amikor egyszer sikerült végre akkor lementettem az egész oldalt tartalékba hétha jól jön, most jól jött.
-
DjTaRsY
aktív tag
válasz extasymajom #8181 üzenetére
2010 februárjában regisztráltam oda, jelenleg 2723 hozzászólásom van, nap mint nap bejelentkezek, sosem volt még ezzel gond. A hiba nálad lesz
-
RAYBOMB
tag
Srácok!
Ha a Stock Lollipop(Vodafone-os rom) van fent. és twrpből nyomnék egy format data-t...ugyen eltünik minden...de nem lesz belőle bootloop? -
FGyula30
aktív tag
Teljesen felesleges volt ez az egész linkelés. Ugyanez le van írva az összefoglalóban itt a mélyvízben magyarul képekkel.
De ne zavarjon!Raybomb:
Wipe data, cache, dalvik cache. Ez a factory reset ugyebár. Miért lenne baj?
De nem értelek. Törölgeted az appokat - gyári lg alkalmazásokat össze-vissza, majd bedől a rendszered persze.
Ne csodálkozz szerintem semmin...[ Szerkesztve ]
-
stefi68
addikt
Az új (leaked) Lolli telepítése és a SU felrakása után kell TWRP-t újra flash-elni?
Eddig úgy tudtam, hogy a rom alapból TWRP-t tartalmaz.
EBBEN a vidóban az SU felrakása után újra TWRP-t telepít... (6:40 körül)◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
RAYBOMB
tag
Sracok! Ha a leaked Lollipoprol TWRP ben csinalok formazast(format data) es lenullazom a telefont. Meg marad epsegben a rom vagy bootloopolni fog es tegla lesz? Ha lehet csinalni...valaki leirka a menetet?
-
stefi68
addikt
válasz Miksa64 #8195 üzenetére
Akkor azért telepítette a fickó a videón a 2.8.5.1 bumped verziót
Egyébként túl vagyok rajta, mármint a telepítésen, alkalmazások visszarakásán, stb.
Egész jó, gyors. Minden működik!
Xposed-et még nem próbáltam.És ami a legfontosabb remek a hang a kamera és a hangfelvevő alatt!
korábban én panaszkodtam, hogy valami pocsék a hang, nagy mértékű a zajszűrés és a szavak közti szünetekben leveszi a a hangot. Így szakadozó hullámzó volt az egész. Most viszont jó, tehát nem hardveres hiba volt.
Úgyhogy örülök piszkosulMég lepucolom a randa vodás animációkat, meg helyreteszem az akku dolgot (1900 mAh), oszt mára elég is.
Xposed majd holnap....[ Szerkesztve ]
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
őstag
válasz RAYBOMB #8196 üzenetére
nem tudom, de én a leaked után vissza szerettem volna tenni a AICP lolli mentést, aztán abból lett a hard brick.
ha újrakezdeném, most már inkább offline kdz -> reroot -> autorec -> legfrissebb recovery -> aicp flash -> restoreral térnék vissza a mentéshez.
lehet hogy túlzás, és menne egyszerűbben is, de én már megégettem magam.it never gets easier, you just go faster
-
hard74
senior tag
válasz redbiro #8198 üzenetére
Én már tettem vissza aicp mentést igaz simple rimra, de a stickra is ugyanaz a menet. Autorec, go recovery, twrp frissítés, és most jön a lényeg amit tuti kihagytál KK PARTITION FIX, flash aicp, gapps, flash backup. Ha csak a backuppot rakod vissza nem megy a képernyőforgatás.
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
Új hozzászólás Aktív témák
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- Ukrajnai háború
- Interactive Brokers társalgó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motoros topic
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest