- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PyroS
senior tag
Sziasztok.
Feltettem a CM13-as változatot ,akksiban nagyon jó.De szeretném eladó a G2-őmet és vissza akarom tenni a gyári stock romot.Telenor-os a teló,hol találom a gyári romot?És mivel tudom vissza tenni?
-
Atmo
senior tag
Miért van az, hogy bumped twrp-vel ha visszaállítok egy korábbi backup-ot, az lg logo vagy egy percig áll, mielőtt elkezdene bebootolni a rendszer?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb: mindenből beérem a legjobbal ;)
-
reap3r
aktív tag
válasz m_dawe #12903 üzenetére
Lehet velem van a baj, de még CM-re állásnál, legyen szó 12.1/13-ról még sosem kellett caf bootstack. Mindig hiba nélkül bebootolt Minden esetben stock 5.0.2-ra tettem a CM-et... Ja és persze mindig mindent wipe-oltam és pendrive-ról telepítettem. Tudtommal akkor kell a bootstack, ha az ember valami 5.1-es rom féleségről akar cmezni...
[ Szerkesztve ]
-
rankesz
veterán
HEllo
NEm annyira mélyvíz téma, de talán hamarabb jön válasz, mert innen valaki már találkozott ilyennel
Adott egy t-s g2, 4.4.2-vel, hozzám került frissítésre, de nem jön be a dl mód,
az előzmények számomra ismeretlenek, annyi hogy rendszerbe bootolva azt írja hogy legfrissebb verzió, nincs ota -
Rasnac
aktív tag
válasz rankesz #12907 üzenetére
valószínűleg nem rávalo romot birtokol ezt úgy tudod gyorsan és viszonylag egyszerűen megoldani hogy első kőrben osszefoglalobol leszeded ami a kdz telepiteshez kell driver , flash tool stb ... Majd a bekapcsolt telefonnál a fejlesztoi opciokon belül bekapcsolod a usb hibaelhárítást
Radugod a gepre varsz egy kicsit ( kiirja a telefon hogy rsa titkositas pc csatlakozás azt elfogadod )
Majd elinditod a flash toolt ugyanugy ahogy eredetileg kell
(nekem tucatszor bejött ez a megoldás )[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember."
-
-
r3dwo0d
tag
CM 13 alatt van/lesz működő távirányító app? Valamint a quickwindow funkció elérhetővé válhat vagy az teljes mértékben stock romok kiváltsága? Esetleg valami fejlemény a snapdragon camera ügyében?
-
addikt
válasz reap3r #12902 üzenetére
Oké, köszi a megerősítést!
Lehet bootstack valóban csak abban a helyzetben kell, amit te is írtál, mert én sosem telepítettem még semmi féle bootstack-ot sem és problémamentesen váltottam anno gyári 5.0.2-ről CloudyG2 3.2-re, majd onnan CM 12.1-re. Akkor ugyanígy CM 13 is gond nélkül menni fog.
Az meg valószínű helyett inkább biztos, hogy 6.0-ás Gapps kelleni fog, azzal én is tisztában vagyok.------------------------------------------------------
@PyroS: Szia!
Összefoglaló/ Telefon gyári rendszerének visszaállítása menüben megtalálod DM zip-es, gyári stopck ROM-jait.------------------------------------------------------
@david_97: Szívesen azért!
------------------------------------------------------
@r3dwo0d: CM 13 alatt nemcsak, hogy lesz, de már van működő távirányító és akár rádió is (valami Spirit2 open cuccos).
Linkeket viszont nem tudok én sem, valamint a Snapdragon kamera témát sem kenem.
QuickWindow viszont tuti nem fog menni. -
addikt
válasz Danny365 #12913 üzenetére
Hiszek neked, flash-elem majd akkor. Köszi!
---------------------------------
@PyroS: Szívesen!
Mehet majd TWRP-ből igen. A végén figyelj majd oda, hogy mikor rálérdez, ne kérjed majd, hogy újra root-oljon!
Hard reset-et meg automatikusan csinál majd a végén, neked azzal nem lesz szükséges külön foglalkoznod. -
Harcsai
senior tag
CM13 alól másnak se működik a kamera? Nem elérhető. Csak fotózni tudok.
iPhone11; iPad Air 3; Lenovo Yoga 510-14ISK i3-6006u 8gb
-
r3dwo0d
tag
Én kamerára a camera fv-5-t használom a benne lévő android kamera valóban elég sokszor fczik. A másik említett progival elég szépen megy és a képek is egészen jónak mondhatóak. (számomra legalább is)
-
-
hcs57
őstag
A gyerek lezárta a telefont (LG 4xHD) pin kóddal, de nem tudja mivel... fel lehet oldani, vagy valami megoldás létezik?
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
OgKush
senior tag
Sziasztok!
Melyik kdz-t tegyem fel? innen. Ezeket rootolni i skell utana igaz? -
Milk_n_Coffe
tag
Sziasztok,
CM13 folyamatosan dobálja a wifit. Tudtok valami megoldást erre? Csak a wifit dobálja, és csak a 6-os android.
Amerre mégy, oda tartasz
-
noxon
őstag
Nekem meg megint nem megy az auto elforgatás a cm13 10.-ei kiadásban. Ez a cm nem értem miért mindig hadi lábon áll ezzel az elforgatással. Cm12-ben is voltak mindig ilyen bajok...
We live in a simulated world...
-
addikt
Nekem soha sem volt CM-en elforgatási gondom, pedig próbáltam eddigiekben CM 12-t több féle nightly kiadásban is, jelenleg pedig október 23-ai CM 12.1-en vagyok és itt sincs semmi problémám sem.
Tervben volt, hogy a téli szünetben kipróbálom a CM 13-at, de ha a a CM-esek is azt mondják állítólag, hogy érdemes inkább januárra tartogatni az egészet, akkor azért abban lehet valami.
[ Szerkesztve ]
-
LilProphet90
senior tag
válasz fery02 #12929 üzenetére
CM13 12/11-et használom, az égvilágon semmi probléma vele, nem is merek frissíteni újabbra. Pedig én finnyás vagyok a bugokra (crdroid 6.0 kb 10 percig volt fenn, mert nem győzött meg), úgyhogy egy próbát megér szerintem! Nagyon gyors, akksi és multitasking is kiváló.
szerk: Talán az egyetlen bug, hogy a gyorsbeállításokból nem tudok wifit váltani, csak ha rámegyek a további beállításokra. Ennél nagyobb baja sose legyen.
[ Szerkesztve ]
Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic
-
addikt
@LilProphet90 és @noxon: Valahol mélyen ezeket a válaszokat vártam, megyek CM 13-ra én is napokon belül.
-
Milk_n_Coffe
tag
válasz LilProphet90 #12931 üzenetére
Nekem folyamat dobálja a wifit a rendszer
Gondoltam már mindenre, arra is, hogy a hybrid bootstack nem tetszik neki. Te hogy raktad fel a 13-ast? Stock rendszerre (kitkat vagy lolli?) vagy custom romra?Amerre mégy, oda tartasz
-
attika00
csendes tag
Sziasztok
Kaptam egy lg g2 f320 L verziójú telefont viszont csak a 2g hálózatokat találja. Hidden menüben állítottam wcdma, lte, global, de csak telenor, tmobil, vodafon 2g hálózatokat látja. Valahogy megoldható hogy a 3g is legyen?
Előre is köszi -
Atmo
senior tag
válasz Milk_n_Coffe #12934 üzenetére
Nem lehet, hogy olyan csatornát használ a wifi, amit sokan mások is azon a helyen. Általában a 6-os csatorna szokott tömve lenni, az okozhatja a folyamatos ledobálást.
-
Atmo
senior tag
válasz Milk_n_Coffe #12937 üzenetére
CM13? Ez még nagyon beta fejlesztésben van, dugig van a rendszer bugokkal, én semmi esetre se ajánlanám mindennapos használatra. Majd 2-3 hónap múlva már talán lesz stabil kiadás is.
-
addikt
válasz tirszin #12933 üzenetére
Mai kiadást tenném fel, de ha ilyen gyorsan jön le (jelenleg nevetséges 10kB/s-el jön) hozzá a mini féle Gapps, akkor ebből lehet holnap kiadás lesz leghamarabb.
Kipróbálná valaki, hogy neki rendes sebességgel jön-e mondjuk a mini csomag, természetesen a 6.0-ás androidhoz?
Egyébként nem baj, ha nem válik be a CM 13 nálam se, akkor meg megy fel valami frissebb CM 12.1.
Októberi kiadásról már illendő váltanom, bármire is. -
addikt
válasz fery02 #12940 üzenetére
Jelzésként is írom, hogy időközben haveromnak sikerült letöltenie a Gapps csomagot és ő elküldte nekem, szóval már időközben CM 13-on is vagyok, bár még bőven a belakási folyamat zajlik.
Kíváncsi leszek én 1 hét után idegbajt kapok-e majd tőle, mint ahogyan itt többen panaszkodtok rá.
-
LilProphet90
senior tag
válasz Milk_n_Coffe #12934 üzenetére
Cloudyról jöttem, onnan bootloader changer a biztonság kedvéért, és arra ment cm és gapps. Nincs ötletem, mitől lehet wifi zavar.
Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic
-
addikt
válasz fectin #12946 üzenetére
Belaktam, eddig nem mondanám, hogy szörnyű nálam. Mobilnetről WiFi-re (vagy fordítva) helyzet még nem adódott, szóval ezt később tudom majd csak tesztelni, mint ahogy zenéket sem szoktam hallgatni zenelejátszóból telefonon, szóval ezt sem tudom kipróbálni.
Viszont az rögtön feltűnt, hogy fektetett módban lehúzva az értesítési panelt, egy kis szellemképe beleég olykor a navigációs sávba (ez több, mint valószínű bug), de szerencsére az eltűnik onnan, mihelyst visszahúzzuk.
Éjszaka folyamán kb 10-15%-ot merült magától, miközben az akkuhasználatnál semmi érdekes nem látszott (nesze neked DÓZ ), de hátha csak az első éjszaka miatt történt a dolog és később beáll.
Ma napközben mondjuk feltűnt, hogy a WiFi jelentős fogyasztóként szerepel az akku használatnál, de valszeg ez látszat merülés lesz (mint anno LG féle korai KK ROm-nál a bluetooth téma), mert gyakorlatilag nem éreztem, hogy túlzottan merülne a telefon.Akki profilok kibővültek időközben úgy látom, konkrétan 5 féle mód van.
Az utolsó kettő között (Quick és Performance) tudja valaki, mi a különbség lehet?
Még nem annyira tesztelgettem, az viszont biztos, hogy itt is manuálisan kell majd komolyabb játékoknál kapcsolgatnom, mert hiába van bekapcsolva, hogy elvileg alkalmazástól függően vált profilt a rendszer, tapasztalataim szerint, ha nem állítom át manuálisan teljesítménycentrikusabbá ea profilt, akkor akadozósabban mennek a játékok. -
addikt
Ehh, mekkora bug-ot találtam CM 13-ban!
Akik ezen a rendszeren vannak, próbálják már legyetek szívesek ki a következőt!Értesítési panelra tegyétek ki az akku mód gyorskapcsolót! Nyissátok meg az Akkumulátor Beállításokat és először is kapcsoljátok be vagy innen vagy gyorskapcsolóból a Power save módot!
Eddig elvileg oké minden.Váltsatok profilt valamelyik úton és figyeljétek meg, hogy durván más profilra vált be amott, de fixen mindig ugyanaz a helytelen kapcsolat mindegyik akku mód között.
Nálam pl gyorskapcsolókkal váltva a következő módokra áll be a dolog az Akkumulátor Beállításokban:
Efficiency --> Balanced
Balanced --> Performance
Quick --> Efficiency
Performance --> QuickErről nagyon jó lenne infó, ha tudná valaki, hogy melyik helyről állítva lesz hiteles az akku mód, mert most már így utólag az is lehet, hogy éjszaka folyamán azért merült úgy a telefonom, mert esetleg gyorskapcsolókból Balanced-re raktam és ez akkor lehet közben Performance módban hagyta a telefont éjszakára.
[ Szerkesztve ]
-
Cry0
őstag
Sziasztok vissza térnék hozzátok egy kérdés erejéig
Ismerősömnek igaz nem g2-je van hanem spiritje és lg-lg h átha tudtok segíteni
ma átjött hogy eléggé belassult a telefonja nézzük már meg van-e rá valami újabb szoftwer
volt le is szedtem kdz-t drivereket majd telefont bekapcsoltam download módba és kdz vel szépen elindítottam a telepítést viszont a telefon random megál valamikor 42% valamikor 81% meg jó párszor már 99%-nál is itt csak az segít ha aksit kiveszem és ujra indítom a kdz-t
erre tudtok valami megoldást ? miért csinálhatja ezt ?
előre is kösziIphone 15 Pro Max Kék Titán
Új hozzászólás Aktív témák
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest