- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Aktív témák
-
kem
addikt
Vennék rossz meghajtót, nekem is a fej ment tönkre.
-
Sari
tag
Hi!
Ez gáz mert 2-hete még semmi baja nem volt. Frankón megírt olvasott mindent.
Akkor szerintem nemsokára dvd-t sem lehet majd belerakni és végleg beadja a kulcsot.
Elkezdem olvasgatnia forumot hogy milyen írót vegyek.
Köszi a hozzászólásokat. -
slaci007
senior tag
Mind a hármotoknál a fej halt meg valószínű,a 4082 amúgy se egy jól sikerült író,az ismerőseim körében is nagyon sok bekrepált jobban jártok egy pio111-el vagy egy akármilyen NEC íróval,9000 alatt vannak már 1 év garival.
-
Sari
tag
Helo!
Van egy kis problémám egy LG 4082b dvd íróval. Szóval az a gond hogy berakom a cd-t, várok elkezd kattogni erőlködik aztán semmi. A dvd-ket olvassa a cd-ket nem. Próbáltam döbbféle cd-vel is de ugyanaz a helyzet. Így persze cd-t írni sem tudok. Mi lehet a gond?
Frissítsek firmware-t?
Sari -
stro-B
tag
Sziasztok!
Látom elég régi ez a topic, de nem akartam újat nyitni, és ide passzol a problémám!
Szóval LG 4082B dvd író, írok vele, leáll (még az elején), hibaüzi - amit elkattintok, nem lényeg- aztán azóta semmi.
A drive-ot látja a gép, felismeri, kinyit-becsuk, csak olvasni nem olvas semmit. Mikor berakom a dvd-t, nem pörgeti fel és nem kezdi el olvasni.
HW hiba lehet? (próbáltam bootolni róla, úgy sem ment)
Nincs ötletetek, hogy mit lehetne kezdeni vele?Az ablakon kidobáson kívül persze (nem álltam messze tőle)
Valami hw tesztelő progi, amihez nem kell lemez nincsen?
Köszönöm előre is -
Garfield
aktív tag
válasz
Pufokaboka #7 üzenetére
Köszi ! Ez mar kiindulasnak jo
-
Pufokaboka
tag
Régen egy LG CD írót láttam, minél meghalt a gép firm frissítés közben. Arra volt vmi program, h direkt olyan drivokba lehetett vele firm-t égetni, amik nem éltek. Asszem csak LG-vel működött (de legalábbis vmi bios vezérlő chip el volt összefüggésben (?) ). Sajna bővebbet nem tudok.
-
Garfield
aktív tag
-
Zoz
őstag
Szét kéne szedni, meg keresni a panelen a FlashROM IC-t, ha szerencséd van, akkor kivehető, és akkor már csak a megfelelő tartalmat kell megszerezni, és egy IC programozóval beírni. De nagy valószínűséggel már ott megbukik a dolog, hogy be van forrasztva az IC... meg eleve nehéz rongálás mentesen szétszedni, ha nem nyílik az ajtó...
-
-
Garfield
aktív tag
Namost vettem egy ilyen dvd irot olcson ! A legyen az hogy az elado szerint csak firmware hibas ! beraktam a gepbe de sajnos nem látja a lap !
mert ha csak valaki elbarmolja a firmware-t attol meg a lapnak látni kéne .... volt mar ilyennel dolgom (se kep se hang ajto sem nyilt semmi de a lap látta igy tudtam uj firmware-t feltenni es müködött is utanna ugy ahogy kell irt olvasott)
De erre igy nem tudok fw-t tenni !Lehet ezzel valamit kezdeni ? vagy marad disznek ?
Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest