- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csáky7
tag
Nekem csak most tünt fel hogy 2 év a garancia rá?! Bár amilyen gyatra a támogatás... Szóval nem tudom... Mindegy csak a tapit tegyék rendbe. Esetleg egy újra telepítést is tegyenek a frissítési szoftjukba. Más kívánságom nekem nincs. Egy kérdésem azért lenne. Egy jb-esről nem lehet a komplett rendszert valahogy lementeni? Hogy aztán egy másikra rá lehessen tenni?
-
Csáky7
tag
-
Csáky7
tag
Nem,így lett fóliázott dobozból kicsomagolva,de végül is mindegy a dolog mert ha lenne hozzá JB rom akkor ugy is kipróbálnám azzal is bár szerintem ennél is örök érvényű az hogy az új oprendszerrel többet lehet kihozni belőle,legalábbis általában.Amugy pár napja kellett rajta csinálnom egy resetet tehát a factoryba lett törölve a cache meg a vipe cuccos, ujra inditás és csak úgy mellesleg megsúgom hogy kb 1 órán keresztűl semmije akadással nem találkoztam,frankón meg is voltam lepődve,persze utána ismét jött a 2,5 mp-es akadás illetve kihagyás,de a leges leg érdekesebb az hogy fele annyiszor jön elő mint reset elött.Pedig nyúztam rendesen. Na mindegy is, a lényeg hogy mindenképpen kell egy javítás hozzá az biztos ! Remélem sikerrel jársz és mondanak valami értelmeset is,jó lenne tudni hogy 4.4.4.-et vagy 5.0 kap e vajon? mondjuk 18 hónapig illene támogatniuk,csak nem tudom hogy ez a készülék pontosan mikor is jelent meg !
-
Csáky7
tag
Azért jó lenne ha javítanák is a dolgot és persze én is igyekszem keresgélni hozzá egy jelly bean romot de ez szinte lehetetlennek tűnik egyenlőre sajna
pedig kíváncsi lennék azzal hogy pörgött volna , de azért a lenovo is elég tré cég ha azt vesszük hogy nem képes legalább egy romot feltenni normálisan a támogató oldalára... a forráskód meg nem hiszem hogy olyan nagyon kéne sok embernek aki ilyen kütyüket vesz .
-
Csáky7
tag
Ja és egy nagyon fontos dolgot sehol se említenek!! Még te sem,ugyanis van rajta RESET gomb is.Mégpedig a memoria kàrtya mellett talàlhatò pici lyukba.a sim kàrtyàval ellentétes oldalàn,tehàt a felső oldalàn ha a készülék nomàl àllított helyzetbe van.Így nem kell vacakolni a hosszú gombnyomàsos mòdszerrel! :-) de hogy ezt is miért hagytàk jelzés nélkül az passz
-
Csáky7
tag
SZia nekem is karácsony óta van egy ilyen gépen (H) típus ,amihez én is már keritettem orosz nyelvű romot ami 442-es azt állítólag tényleg csak fel kell másolni a vasra és máris ugy müködik minden mint a HV szérián.Egyébként az IPS kijelző szerintem az egyetlen hátránya ennek a gépnek,és persze az hogy a demo videójában ami benne van bizony azon is jelzi az sms és hang hívás lehetőségét csak kérdem én akkor mi a retekért nem hagyták ebbe benne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest