- One mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- myPhone Watch Adventure - ha fontos a forma
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
duc
aktív tag
válasz
3.Aragorn #23663 üzenetére
Így van, körben zárt az egész (plexi) csak alul és felül nyitott. Tegnap gyakorlatilag összelapátoltam, jól működik a dolog. Természetesen a spanyolviaszt nem fogom feltalálni (Raven) de az egyik legjobban szellőző koncepció az tény. A levegő így mindenhová eljut és a videokártya sem hajlik semerre... Kábelek elvezetése érdekes lesz. Szerintem este még teszek fel képeket ha összeállt.
-
duc
aktív tag
válasz
proci985 #13286 üzenetére
Szia,
ha már kérdezted, én egy lassú fordulatú 12cm-es ventit tennék rá, majd monitoroznám a hőmérsékletet terhelésen. Nem lennék meglepve, ha jobb értékek jönnének ki mint azzal a gyári kis ööööö izével...
A kötegelés meg nem gány, hanem ráfogod, hogy kísérlet. Ha beválik a venti, ráérsz azután töprengeni egy jobb felfogatáson
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest