Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HaaS

addikt

válasz Ilsyde #98 üzenetére

A Nexet azt még régebben sikerült megcsinálni, mikor arra kolbászoltam: én bombákkal vágtam utat egy sarokig, onnantól a mágus már védve volt, azon az oldalon csak fagyasztgattam, a nem lefagyott oldalt ütöttem, végül elfogytak. A harcosok jól bírták.

Az is egy finom rész, az a gombnyomogatós... gondolom mindenki másnak másodszorra sikerült, szvsz a Peter Shilton részhez képest smafu, itt legalább minimális tervezés kellett. Jól mondja Kilkodesh ezt is, csak nyomogatni szabad az irányokat. Az más kérdés, hogy néha a switch benyomását nem veszi észre, mert a lépésanimációból még hátravan egy századmásodperc, és továbbmozog egyből az ember...

Tizedik szinten bóklászok, tartom, hogy kifújt a játék. A feladványok ritkák, egyértelműek. Most olyan hekkendszless fíling van, jönnek a csuhások, megy bele kis fagyi, százhápés ütések és kész.
    A monkom még mindig kenterbe veri a heavy fighteremet, mondjuk a Valor Greaves nincs meg. Majd meglesz. Örvendeztem, mikor megtaláltam neki a unarmed kesztyűt, gondoltak rám is a készítők:)!

Treasure is gyűlik (hat asszem)... koponya van öt, bomba dögivel... alkímia sem kell már, sok az alapanyag... nem nagyon van mit írni.
    Esetleg még annyi, hogy az aggresszor bérgyilkosom egyre jobban tetszik; nyomja a kritikálokat, azt a skill 10 spéci daggert meg nem kell bemutatni. Gigamaster Assassin perkre gyúrok vele, két vagy három szint kell még.

Új hozzászólás Aktív témák