Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
A Nexet azt még régebben sikerült megcsinálni, mikor arra kolbászoltam: én bombákkal vágtam utat egy sarokig, onnantól a mágus már védve volt, azon az oldalon csak fagyasztgattam, a nem lefagyott oldalt ütöttem, végül elfogytak. A harcosok jól bírták.
Az is egy finom rész, az a gombnyomogatós... gondolom mindenki másnak másodszorra sikerült, szvsz a Peter Shilton részhez képest smafu, itt legalább minimális tervezés kellett. Jól mondja Kilkodesh ezt is, csak nyomogatni szabad az irányokat. Az más kérdés, hogy néha a switch benyomását nem veszi észre, mert a lépésanimációból még hátravan egy századmásodperc, és továbbmozog egyből az ember...
Tizedik szinten bóklászok, tartom, hogy kifújt a játék. A feladványok ritkák, egyértelműek. Most olyan hekkendszless fíling van, jönnek a csuhások, megy bele kis fagyi, százhápés ütések és kész.
A monkom még mindig kenterbe veri a heavy fighteremet, mondjuk a Valor Greaves nincs meg. Majd meglesz. Örvendeztem, mikor megtaláltam neki a unarmed kesztyűt, gondoltak rám is a készítők
!Treasure is gyűlik (hat asszem)... koponya van öt, bomba dögivel... alkímia sem kell már, sok az alapanyag... nem nagyon van mit írni.
Esetleg még annyi, hogy az aggresszor bérgyilkosom egyre jobban tetszik; nyomja a kritikálokat, azt a skill 10 spéci daggert meg nem kell bemutatni. Gigamaster Assassin perkre gyúrok vele, két vagy három szint kell még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Fehér Gamer Gép - ASRock X870, Ryzen 7 9800X3D, 64GB DDR5, RX 9070 XT 16GB, 1TB SSD, 1000W
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Szinte Új Logitech ASTRO A50 Wireless Gen 4. Bolti ár:100k INGYEN FOXPOST
- VILTROX NF-Z adapter ( Nikon FTZ II adapter ) - Új -
- Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7235HS - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 1,5 év gari
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Sennheiser HD650 fejhallgató
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!