Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    Annak a tiszteletére, hogy Steel Legion Lux skin akciós, újra toltam vele, és nagyon felemelő volt újra a "main"-emmel játszani. Alap skinnel jól toltam, jól éreztem magam, de a Star Guardian skinnel mintha kicsit vesztettem volna az ügyességemből vele (lehet elterelte a figyelmem a szépsége), de most ezzel a skinnel nagyon adta.

    Mondjuk ellenfél csapat összeállítása érdekes volt, szóval annyira nem tartottam tőlük, egyedül Zed-et éreztem problémásnak, főleg hogy vele voltam egy ösvényen, de nem feedeltem el, így nem tudott kibontakozni (elején elkaptam egy E+aa+Q+aa kombóval, amire proccolt a mastery is, így még alacsony hp-n megúszta, de utána alig mert kezdeményezni). Farmom mondjuk borzalmas volt, ami köszönhető a játék első 10 percében jelenlévő mikro laggjaimnak, meg hamar átment team fight-olásba a meccs.
    Amúgy a lol mmr mennyire hiteles oldal? Most Gold V-be "rak" engem normál MMR alapján, de azt kicsit túlzásnak érzem. Bár az álmom az lenne, hogy a szezont majd Gold-ban végezzem, jövőhéten amint megcsinálják a netünk, nekiállok a rankedezésnek.

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák