- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Mobil flották
- Mobilfizetés blog: A Samsung Pay bemutatása
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aquark
tag
Leadtek DTV 1000 S-sel van bajom, vettem hozzá erősítős lap-antennát (Thomson ANT1410, 44dB), de csak egy darabig ment, utána a kép lefagyott, ujraindításnál már CVBS-en indult, és azóta sem tudtam visszarakni DTV-bemenetre, Alt+D-re nem reagál, azt hiszem ujratelepítés lesz a vége...:-(((
-
aquark
tag
Heló!
Újra beraktam a kártyát, és működik, Mux B, C bejön, de az A egyáltalán nem. Nincs duna, m1, m2. Ha beírom a frekit, azt írja, hogy ott nincs adás.
Konfig:
Pentium E2180, 2giga RAM, DTV1000S kari, legujabb driver+PVR2, Win 7 32bit.
Az antennára gyanakszom, erősítős nagylepke, szerintem jól van irányítva, de nem tudom, hogy a 610MHz-et mennyire erősíti.
Tudna valaki segíteni?
-
aquark
tag
Ez az állapot van 610MHz-en.
Nem igazán értem, itt mit fog a kártya, mert a mindigtv szerint ezen a frekin semmi sincs, Bzoley ajánlotta ezt a frekit alábbi cikkében:
[link]Mindenesetre kipróbáltam 746MHz-en is, itt a quality általában 100%, de néha pár másodpercre leesik 60-70%-ra is.
-
aquark
tag
válasz
katt777 #6537 üzenetére
Heló Katt777!
Mindenből a legújabb van fent.
Találtam egy jó oldalt, alterntív PVR progikkal:
[link]Elsőnek a MediaPortal-t próbáltam ki, de az is fagy.
Néztem egy prociterhelést, de nem vészes.
TsReader Lite most is megy, jelerősség-20, quality: folyamatossan 100%,
de a Continuity errors: 1455
és a TEI error: 5850, 28 perc futás után!
Sajnos azt nem tudom, ez mit jelent, javítani meg végképp nem tudom, SOS!SOS!
-
aquark
tag
Helló!
Mindenkitől elnézést kérek, akit esetleg megbántottam az elöző hsz-ommal!
Azért néha, ha épp jó kedve van, müködik a pvr2, de nekem stabilabb progi kéne, aki ismer ilyet, vagy tudja, hogy a nero miért csak felismeri a csatornákat, de képet nem hoz be, az kérem segítsen!
-
aquark
tag
Heló!
DTV1000S-kártyához keresek a botrányosan bugos PVR2-helyett alternatív progit, vagy segítséget, hogy a Nero Vision miért nem hozza be a csatornákat.
És most finoman fogalmazok: kedves LHS-es elvtársak, ti mennyit kaptok a cégtől, hogy reklámozzátok a termékeit? Sok fórumba benéztem, de ennyi probléma, mint a PVR-2vel, eggyik progival sincs! Vannak funkciók (digitális rádió, stb.) amiket egyszerűen nem raktak bele a progiba, pedig a honlapon, a sok egyéb reklámficsőr között szerepel. A pvr2 amit a drivercd-n adtak használhatatlan, a következő kiadás nem olyan rossz, de a legújabb megint 3-percenként fagy. Amikor pedig alternatív progit kerestem pár hónapja, válaszra sem méltattatok.Szóval aki tud az kérem segítsen!
-
aquark
tag
Észrevétel: Pomázon, ott, ahol a MindígTV adatbázisa szerint nincs lefedettség, a hegyoldalból BP-felé írányítva az erősítős nagylepkét (padláson), maximális jelerősség tapasztalható!!
-
aquark
tag
Vettem egy DTV 1000 S-t, ami alapvetően jól müködik, de a PVR 20332-vel vannak problémáim!
DVB-T rádió továbbra sem támogatott
Csatornaváltáskor továbbra is fagy (de legalább ritkábban, mint a 28-as...)
Felvételt, bár mpeg-re állítom, de ts-ben vesz fel továbbra is, ráadásul másik csatornát, mint amit szeretnék...
a távirányító alapbeállítása teljesen kaotikus lett, bár már állítható, de azért ez mégsem ugyanaz...kártya: DTV 1000 S
+ Windows XP SP3aki tudna segíteni a fagyások ügyében, vagy a felvétel beállításában, kérem írjon!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Honor Magic V2 - origami
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ASUS TUF Gaming F16
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged