- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Axy88
csendes tag
Igen, ezt én is próbálgattam, de nem jutottam dűlőre, itt nincs a felbontásra vonatkozó beállítás.
Lehet hogy a proci nem elég neki, mivel mpeg2-ben kódol, a gépben pedig csak egy régi sempron 3400+ -os van. Ennél csak gyengébb gépeim vannak most itthon.
Még megpróbálok elmélyedni benne.Köszi a segítséget.
-
Axy88
csendes tag
Köszi, kipróbáltam az ORB-ot is.
Végülis minden működik, csak a felbontáson nem vagyok képes változtatni, 320x240-ben ad. Nekem 640x480 kéne, hogy a kliens oldalon is lehessen normális minőségben nézni.
A fel- és letöltési sebességet ugyan vizsgálja, de a felbontást nem találom benne.
20 Mb-es a feltöltési sebességem, ez nem lehet akadály.
Van erre valami tapasztalatod? -
Axy88
csendes tag
-
Axy88
csendes tag
Szia bzoley!
Szeretnék az otthoni kábeltévéből adást küldeni a netre. Általában minden próbálkozásom abba bukik bele hogy ha az éppen próbált programmal (VLC, Windows Media Encoder) elindítok egy broadcast-ot, akkor a tv-tuner kezelő program már nem indul el, (hiszen egyszerre két progi nem tudja ugyanazt a hardvert használni), így a csatornaváltás nem lehetséges sem helyileg, sem távolról a vevő oldaláról.
Megtaláltam ezt a cikkedet:
[link]
Ennek kapcsán érdeklődnék, hogy van-e a problémámra megoldás, tehát lehet-e Leadtek tunerrel broadcast közben csatornát váltani, érdemes-e emiatt beruházni egy új tunerbe?
Köszönöm a választ.Sajnos a kereső a "csatornaváltás", "távirányítás" szavakra túl sok találatot adott, az 5644 hozzászólást meg nincs időm végigolvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Apple MacBook
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Metal topik
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged