-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SVG
csendes tag
hello
pwr 2-t régebben aszt hiszem Te linkelted,de azóta rengeteg a hozzászólás és én azt keresem, amivel le tudom szedni a drivert és a progit is, majd újratelepíteni mindkettőt. mivel ahogy kiszedek bármit,most épp a másodlagos monitort húztam le, a progi megmarad, csak a kártya driver-ét felejti el a gépem.
Köszi!
svg -
SVG
csendes tag
Hi bzoley! A kérdésem csak annyi, hogy ha fel szeretném rakni a pwr2-t, akkor ugye uninstall pwr (gyári cd-ről telepítettem van)...de itt van a baj. Ugyan is, ha leszedem,(mindent,ami a turerrel kapcsolatos, elfelejti a hardvert is. És utána nem ismeri fel, mint idegen hardver. Mit javasolsz? Mer nagyon érdekel a pwr 2!
-
SVG
csendes tag
Hello bzoley!
Én régóta használom a gyári cd-t a WinFast TV2000 XP Expert-hez és a régi topic szerint nem lehetett (kipróbáltam, valóban bebolondult) a csatornák sorrendjét változtatni, mert összekeverte. A telepítésnél is voltak problémák, bár ez lehet az én balgaságom, mert nehezen látta, mint hardver. Több dolgot telepítettem már, de a gyári cd-ről nehéz volt. Az általad linkelt file-ok megoldják ezen problémákat szerinted?
Köszi by : SvG
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest