Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• brd

nagyúr

válasz #65675776 #6793 üzenetére

Igen, köszi', az új már nekem is, de a 20231 (amit eddig használtam) valami extrém hülye formátumot készít, amihez nincs hang codec-em (és sajnos a PVR2 maga sem tudja lejátszani a file-t, ha külön nyitom meg), de a kép is érdekes, mert az infói szerint mpeg-nek néz ki, viszont a lejátszása úgy néz ki, hogy kb. fél másodpercre megáll, majd a maradék fél másodpercben nyomja le a 25 képkockát, és ugyanez ismételve, persze közben halad a film is. No mindegy, így jártam, majd mostantól talán jó lesz.

Akkor másik kérdések, mert emiatt az eddig nagyjából jól működő Leadtek-rendszert frissítettem (32 bites XP-vel használok egyébként egy TV2000 XP Expertet):

- a 20333-as PVR2-vel timeshift közben idegesítően pattan egyet a hang időnként, olyasmi, mint amit egy hibás mp3 lejátszása közben hallani a hibás résznél, a CPU elég erős, PCI Audio-t nem használok, viszont a belső(?) MPEG2 codec hangja is ugyanilyen rossz, ha abba rögzítek felvételt, lemásolva az MPEG2 Optimal Quality profilt (az egyébként felvételre használt másik codecemmel továbbra sincs semmi baja a hangnak), így valószínűleg a PVR2-vel települő MPEG2 Audio Codec a szar, tehát lehet valahogyan használni a régebbit? (igaz, drivert is cseréltem, a 4.0.107.3212-esről a 6.0.109.7002-esra, de normál TV-nézés közben nem jelentkezik a probléma, így a driver hibája valószínűtlen);
    - a timeshift minősége állítható valahol felfelé? gép bírja, hely van...;
    - mire való az ArcSoft Connect Daemon (azon kívül, hogy már-már spyware-ként viselkedik, semmi sem jelzi, hogy települt, normális eltávolítója nincsen, és a PVR2 funkcióihoz nem kell, hogy fusson)?

Új hozzászólás Aktív témák