Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
üzenetére
Igen, köszi', az új már nekem is, de a 20231 (amit eddig használtam) valami extrém hülye formátumot készít, amihez nincs hang codec-em (és sajnos a PVR2 maga sem tudja lejátszani a file-t, ha külön nyitom meg), de a kép is érdekes, mert az infói szerint mpeg-nek néz ki, viszont a lejátszása úgy néz ki, hogy kb. fél másodpercre megáll, majd a maradék fél másodpercben nyomja le a 25 képkockát, és ugyanez ismételve, persze közben halad a film is. No mindegy, így jártam, majd mostantól talán jó lesz.
Akkor másik kérdések, mert emiatt az eddig nagyjából jól működő Leadtek-rendszert frissítettem (32 bites XP-vel használok egyébként egy TV2000 XP Expertet):
- a 20333-as PVR2-vel timeshift közben idegesítően pattan egyet a hang időnként, olyasmi, mint amit egy hibás mp3 lejátszása közben hallani a hibás résznél, a CPU elég erős, PCI Audio-t nem használok, viszont a belső(?) MPEG2 codec hangja is ugyanilyen rossz, ha abba rögzítek felvételt, lemásolva az MPEG2 Optimal Quality profilt (az egyébként felvételre használt másik codecemmel továbbra sincs semmi baja a hangnak), így valószínűleg a PVR2-vel települő MPEG2 Audio Codec a szar, tehát lehet valahogyan használni a régebbit? (igaz, drivert is cseréltem, a 4.0.107.3212-esről a 6.0.109.7002-esra, de normál TV-nézés közben nem jelentkezik a probléma, így a driver hibája valószínűtlen);
- a timeshift minősége állítható valahol felfelé? gép bírja, hely van...;
- mire való az ArcSoft Connect Daemon (azon kívül, hogy már-már spyware-ként viselkedik, semmi sem jelzi, hogy települt, normális eltávolítója nincsen, és a PVR2 funkcióihoz nem kell, hogy fusson)?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Everest / AIDA64 topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- PlayStation 5
- iOS alkalmazások
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse 6800XT 16Gb Kitűnő! Ingyen posta!
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- Dell PowerSwitch N2048 48 Port Gigabit Ethernet 2 Port 10Gb SFP+ Switch
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Lenovo L15 Gen 2 Ryzen5 5650U
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő