Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr Smoke
aktív tag
Zoli van egy rossz hírem! Arra te nem fogsz vga csatlakozót rakni, mert a panel nem RGB jelet kap az alaplaptól, hanem LVDS-t. Ez csak speciális vezérlőpanel segítségével valósítható meg. Nekem is volt egy, de már eladtam.
Egy megoldás van, ha a laptop még működőképes. Ki kell bontani a panelt, háttérvilágítás, inverter, hátlap, meg egyéb sallangokat kiszedni, de úgy hogy a szalagkábellel továbbra is az noti alaplapjához kösse az LCD. Hátránya csak annyi, hogy az egész notebookot valahogy be kell építeni a projektorba, előnye meg az, hogy nem kell majd hozzá külön számítógép, persze nem tudom milyen gépről van szó, lehet alkalmatlan filmlejátszásra és akkor meg nem tudod ezt megvalósítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Durván kitömte memóriával két új Radeonját az AMD
- iOS alkalmazások
- Formula-1
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- The Game Awards 2025 - Íme a nyertesek!
- Nyaralás topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest