Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
Valószínüleg van róla fogalmad (látnod kellet mikor szétszedted), csak félreérted a kérdést. Azokra a zöld csatlakozókra próbáltam utalni, amik nem a panel tetején, hanem az oldalán filyegnek. Amik gondolom a sorokat ''címeznék'' meg (vagy nem?). Nincs ilyan fotó, amin látszana, hogy hogyan megy oda a jel. A világitás nemszétszedését nagylelküen megbocsátom, mert. (Gondolom lenne benne a felületen egyenletesen elosztva egy sor vékony fénycső, meg jóval felette vmi optikai recefice lap... nemtom.) Csak azért kérdeztem ezeket, mert gondoltam, hamár bonc, akkor had legyen teljes a forum olvasók öröme (beleértve persze magamét is).
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Alkoholista nevelde
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kés topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3229
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest