- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
AND1
őstag
[L]http://www.lomex.hu[/L]
itt is van asszem... -
salazol
őstag
OFF
Ez is igaz, lassan kifogynak a soros és párhuzamos cuccok.
A laptopgyártók rájöttek, hogy ez piacvesztés, mert esetleg azért nem cseréli még le a laptopját a vállalkozó riasztószerelő, mert az újabbon nincs soros port.
Hát visszarakják többen.
De azért például modemekre még egy darabig szükség lesz (nem a nethez) és máig is a soros porti külső modemek a legmegbizhatóbbak.
Nemrég még olyan ISDN dobozokat szereltek fel, amin RS232 csatlakozás van.
Ezért irtam úgy, hogy REMÉLEM nem lesz igy.
Nekem hiányozna a soros és a párhuzamos port is.
ON -
tomcs
őstag
es sok ipari cucc van ami spec kulon gyartott isa slotos kartya, er vagy 10ensokx annyit mint a vadiuj gep amibe raknak.. lesznek ilyenekhez tovabbra is soros portok meg isa slotok is de 1 sima otthoni felhasznalonak semmi szuksege nem lesz ra. mobiltelokhoz egyre inkabb usb kabelek vannak, pdakhoz es fenykepezogepekhez is ritka a mar soros mint a feher kola.
-
salazol
őstag
OFF
Remélem nem lesz igazad a soros porttal.
A legújabb méregdrága laptopokon is megint megjelent az RS232 (az igazi, hardveres).
Ugyanis még rengeteg ipari és speciális cucc működik, amit dosos progival RS232-n kell felprogramozni, karbantartani.
Pl. Riasztórendszerek, telefonközpontok, autócomputerek, liftvezérlések, és sok ipari berendezés.
ON -
tomcs
őstag
-
Zyrt3k
csendes tag
Köszi segítséget. De engem csak csupaszon az LCD érdekelne.. Mert össze tudom én is rakni. Ha még tud valaki segíteni szivesen várom! :)
-
Zyrt3k
csendes tag
Érdekelne engem LCD kijelző a gépembe. Az elektronikai résszel még nem is lenne gond csak nem találok sehol normális lcd-t. :) ) Bár lehet venni bővítőkártyát de az megint csak pénzkidobás.
Vagy ha valaki annyira kira ebben a témában és összedobna nekem egyett az is megfelelne..
Ha van valami megoldás akkor Emailomra is várom a válaszotokat.. Köszi..
Aktív témák
Hirdetés
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- 10 évbe telhet, mire az USA-ban gyártják az iPhone-t, az ára 3500 dollárra nőhet
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gyúrósok ide!
- Motoros topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest