Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sordoran

addikt

válasz ChPessimist #228 üzenetére

Megpróbálok mindenre válaszolni:
    - A játék elején még annyira nem számít ki mennyire jó, end game mércével nézve lvl60-ig bárki húzható nyugodtan, az a nyersanyag mennyiség később könnyen összeszedhető (pótolható). Az 5* karakterek (narancsos háttér) értelemszerűen erősebbek jellemzően, azokra érdemes több figyelmet fordítani. A tieid közül Bronya az aki igazán jó, de mivel support így kell mellé jó sebzésosztó. Viszont inkább gyűjts még karaktert, jelenleg aki tetszik azt húzd.
    - Az Interastral Peace Guide-ot felnyitod, ott a Daily Trainingen vannak a kvázi napi feladatok. Elérsz 500 pontot azzal letudva. Második fülön (Survival Index) pedig felül megjelenik a Trailblaze Power, amiből maximum 300 lehet egyszerre (300/300-at mutat ha tele), ez az energy system alapja. Ha kijelölsz a Build Target-nél egy karaktert akkor láthatod mi kell a fejlesztéséhez. De alatta magad is kiválaszthatod mit akarsz gyűjteni. A 3. és 4. fül már end game, azzal nem kell annyira foglalkoznod még. (illetve ha elérhető a Simulated Universe 3. fülön, ott fel lehet oldani az Ornamentek helyét, azt érdemes majd megcsinálni hogy tudd a karaktert építeni)
    - Normal (szürke) passok elkölthetőek bármikor, de azokat soha ne vedd külön. Ha kapsz itt-ott jutalomból akkor jó, de ne vásárolj. (kivétel a havi 5db limites boltból). Az arany ticket az ami értékes, 3 hetente megújul a bannere, jellemzően egy új és egy régebbi karaktert lehet ezeken megszerezni. Van trial ahol kipróbálhatóak az aktuálisan megszerezhető karakterek, érdemes megnézni őket, és ha valaki tetszik arra rámenni.

Remélem tudtam segíteni, 2 éve letudtam kezdő köröket így ennyit tudok átadni. Haladj sztorival, old fel a funkciókat, lehetőségeket, és hajrá!

• Sordoran

addikt

válasz ChPessimist #226 üzenetére

Jah, valamiért úgy értettem hogy a sztorival már kész vagy, de akkor még bőven van mit csinálni. Élvezd ki míg vannak küldetések, pörög a sztori, utána unalmasabb már a napi kötelező köröket futni. :DDD

• Sordoran

addikt

válasz ChPessimist #224 üzenetére

Szia!

Itt is lényegében a karakterek csiszolása, fejlesztése a lényeg, valamint ami nagyobb kihívás:
    - Forgotten Hall
    - Pure Fiction
    - Apocalyptic Shadow
    Ezen felül eventek jönnek itt is, azokat csinálom, elintézem napikat és várom új patchet az új sztorival (és új karakterrel). Mivel nem open world, így a felfedezés jóval soványabb itt, de számomra nem probléma mivel már Genshinbe is régóta nem fedezem fel új területeket teljesen.

Új hozzászólás Aktív témák