- Hová lett 1000 mAh?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
senior tag
A láncot nagyon könnyű rászerelni , a vezető végén van egy kapak , amit a lánc fészítésénél fel szokták ( szoktál ) tágítani , na azt most leveszed , és már előtted is van a kuplung mögött ( amit lehet látni ) a lánckerék és arra meg a lánc vezetőre rá kel tenni a láncot , fel a kapak ( de ha az új lánccal nem megy fel a kapak , akkor az állító csavart amivel feszited azt kell beállítani , mert van egy kis pecke , ami belemegy a vezetőbe ) beállítani a feszesseget és kész !!
Ha le van véve a kapak és a vezető, én kompresszorral le szoktam mindent tisztára fújni , és úgy rakom össze , szorultsagbol egy ecsettel is le lehet tisztítani ! -
ratkaics
senior tag
Szia!
Szerintem elég lesz láncot cserélnes, nem tűnik annyira rossznak a láncvezető.
Létezik olyam, hogy a szegecseknél megbontják a láncot, mert van olyan, hogy a láncot dobon adják folyóméterre. De nem tudom mennyire kopott a lánc, ha már kopott akkor az új egy-két szem szerintem eléggé egyenetlen futást fog okozni. Már persze, ha találsz valahol pont a tiédnek passzoló láncot (méret profil, stb).
Szerintem jobb megoldás, ha egy komplett rávaló méretű láncot veszel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest