- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Atis-
tag
''Egyébként is: azt mondtad céges, meg nem egyszerű a vásárlás...akkor minek nyűglődsz itt még...''
Szakmailag szerettem volna infóhoz jutni, ennek semmi köze a dologhoz, csak megemlítettem. Ha valaki meg tudná mondani, melyik hozzászólás az, amelyik fölött esetleg átsiklott a figyelmem és tartalmazza a választ a kérdése(i)mre, azt nagyon megköszönném. ;-) -
Rez_Grof
őstag
Szvsz egy kicsit más volt a kérdés amire ezt válaszoltam. Másrészt nem minden alaplap engedi a 3:4 beállítást. És annyi időm azért nincs, hogy minden létező laphoz letöltsem a maualt, és kikeressem a pontos tulajdonságait.
Az emberek nagy része szerintem még arra se veszi a fáradságot, hogy kinyissa a deszkához mellékelt könyvecskét, hogy ugyan mi a fenét is lehet álligatni a biosban, meg mi mire való. Vagy rákeresi a guugliban bizonyos fogalmakra.
Mi meg itt marakszuk.
Peace! -
-Atis-
tag
> De nem azért kell 2db 400-as, mert 400 < 533, viszont 2x400 > 533...
Hát miért...?
Nemtom már hogy megkérdezni.
Az Intel hogy tervezte? Hogyan ''kell'' hozzá passzintani a memót? Gondolom, ez nem új kérdés, mert P4-ben is volt 533-as FSB-jű. És azt hittem, hogy 533=2x266 (400-as ramokból kirakva), ezért kell a 2 db ram. -
console
aktív tag
látom te értesz a témához, nekem akkor sem teljesen világosak ezek az sdramosrendszernél bonyolultabb dolgok.
szal kezdetben jött a 400as fsb, ez valójában 4*100 volt? szal beledugsz egy ddr ramot, akkor az 100mhz-s frekivel műxik? de akkor miért hívják pl. 512/400nak? a 400 csak azt jelzi, hogy ennyi az ilyen modulokkal maximálisan kielégíthető fsb?
és akkor a 400 az mehet 4*100-ban vagy 3*133-ban?
vagy orbitálisan el vagyok tévedve?
szal régen volt az sdramos rendszer. 133 mhz-sek a procival 2*66-on mentek vagy 4*33-on?
vesézzük ki. -
fasyrt
őstag
Huhh, bocsi!
Ha letisztult a topik, akkor átemeltetem oda.
Rosszul fogalmaztam: azok között a Ramok között, amiből én tudok gazdálkodni, nincs PC1600-as.
Thx, már abszolút értem.
A teljesítmény megegyezik, ha szinkronban hajtom a memókat v. pedig egy jobb memót húzok vissza? (Késleltetéstől tekintsünk el.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Borderlands 4
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Borsos árú alumíniumfelni? Nem, egy asztali PC!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows XP
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- Vadiúj garanciás kèszleten lèvő lapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Xiaomi 11T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest