- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Atis-
tag
''Egyébként is: azt mondtad céges, meg nem egyszerű a vásárlás...akkor minek nyűglődsz itt még...''
Szakmailag szerettem volna infóhoz jutni, ennek semmi köze a dologhoz, csak megemlítettem. Ha valaki meg tudná mondani, melyik hozzászólás az, amelyik fölött esetleg átsiklott a figyelmem és tartalmazza a választ a kérdése(i)mre, azt nagyon megköszönném. ;-) -
Rez_Grof
őstag
Szvsz egy kicsit más volt a kérdés amire ezt válaszoltam. Másrészt nem minden alaplap engedi a 3:4 beállítást. És annyi időm azért nincs, hogy minden létező laphoz letöltsem a maualt, és kikeressem a pontos tulajdonságait.
Az emberek nagy része szerintem még arra se veszi a fáradságot, hogy kinyissa a deszkához mellékelt könyvecskét, hogy ugyan mi a fenét is lehet álligatni a biosban, meg mi mire való. Vagy rákeresi a guugliban bizonyos fogalmakra.
Mi meg itt marakszuk.
Peace! -
-Atis-
tag
> De nem azért kell 2db 400-as, mert 400 < 533, viszont 2x400 > 533...
Hát miért...?
Nemtom már hogy megkérdezni.
Az Intel hogy tervezte? Hogyan ''kell'' hozzá passzintani a memót? Gondolom, ez nem új kérdés, mert P4-ben is volt 533-as FSB-jű. És azt hittem, hogy 533=2x266 (400-as ramokból kirakva), ezért kell a 2 db ram. -
console
aktív tag
látom te értesz a témához, nekem akkor sem teljesen világosak ezek az sdramosrendszernél bonyolultabb dolgok.
szal kezdetben jött a 400as fsb, ez valójában 4*100 volt? szal beledugsz egy ddr ramot, akkor az 100mhz-s frekivel műxik? de akkor miért hívják pl. 512/400nak? a 400 csak azt jelzi, hogy ennyi az ilyen modulokkal maximálisan kielégíthető fsb?
és akkor a 400 az mehet 4*100-ban vagy 3*133-ban?
vagy orbitálisan el vagyok tévedve?
szal régen volt az sdramos rendszer. 133 mhz-sek a procival 2*66-on mentek vagy 4*33-on?
vesézzük ki. -
fasyrt
őstag
Huhh, bocsi!
Ha letisztult a topik, akkor átemeltetem oda.
Rosszul fogalmaztam: azok között a Ramok között, amiből én tudok gazdálkodni, nincs PC1600-as.
Thx, már abszolút értem.
A teljesítmény megegyezik, ha szinkronban hajtom a memókat v. pedig egy jobb memót húzok vissza? (Késleltetéstől tekintsünk el.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest