- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#90032896 #26947 üzenetére
Figyu, szerintem ezt ne erőltesd.
Érdet azért választják az emberek, mert arra fussa, nem azért, mert ott akarnak élni. És ez nem az én véleményem, hanem azoké, akik ott nőttek fel. Most pedig már zsúfolt is. De ahogy írtam, még Kiszámoló Miki sem ott kezdett el nézelődni, csak kiárazódott Budaörsről.
És true, a legtöbb városban vannak fasza részek, a kérdés ezeknek az aránya a nagy egészhez képest, illetve az, hogy a nem fasza részeken milyen népség él. Na most, Érden adott a deklasszált, alja nép. Egy csóró város volt mindig is, ez van. Ezen nem változtat az, hogy van egy töredéknyi pénzes ember, akinek az a perverziója, hogy ott éljen.
Szerintem meg a déli meg a keleti aggló a pöcegödör, az északi meg hótmessze van mindentől.
Nem mondtam, hogy ez nincs így. De ettől még Érd sittes marad.
Vác meg biztos azért a legolcsóbb lokáció, mert olyan jó ugye.
És szintén, mint előbb. Nem mondtam, hogy Vác fasza hely lenne. Eleve jóval messzebb van, sokkal kisebb is, de a közlekedés nem rossz.
-
válasz
#90032896 #26937 üzenetére
Figyu, akinek luxusautói vannak, az nem olyan helyre költözik, ahol földutak vannak, meg emésztőgödrök. Érd mindig is a közeli agglo pöcegödre volt, ezt még a tőzsgyökeres érdi jóbarátomtól idéztem, aki azonnal elköltözött onnan, amint tehette.
Érd azért pörgött most fel, mert a menő helyekről (Budaörs, Budakeszi, Buda) kiszorult egy rakás ember. Lásd: Kiszámoló Miklós.
-
albiosz
őstag
válasz
#90032896 #26937 üzenetére
Ízések és pofonok. Mint alvó város / amcsi előváros fíling tökéletes, ha Budapest közelsége elég. Lokációból adódóan nyilván felfedezték azok, akiknek Bp-n már nem volt elérhető áron telek és felhúzták a palotákat.
Vácon én szeretem a történelmi épületeket, Duna korzót és azt, hogy fél órás körzetben annyi látnivaló, program, kirándulási lehetőség van gyerekkel is (és nem csak autóval!), hogy 35 év alatt sem untam rá.
Részemről off, mindenki tudja, hogy mi a fontos neki. Ha az érdiek lelkébe gázoltam, elnézést és ismét szvsz.
-
@tco@
aktív tag
válasz
#90032896 #26921 üzenetére
Fasza
Akkor ezen a karéjon (Maglód-Vecsés, és kb így tovább Bp körül - kivéve a Duna lábai közt - Csepel és ami utána van) mi lehet az ajánlott, a főváros utáni első-második települések magasságában?
Edit: most csak a közbiztonságot (specifikusabban: lakókat) tekintve -
válasz
#90032896 #26899 üzenetére
Ezek a rendszerek helyiségenként szabályozhatók, ráadásul online is. Ha pár napig távol vagy otthonról, egyszerűen nem változtatsz a hőfokon, mert a hőveszteség minimális. Jó, ha 1 hónapra elmész, akkor lehúzod 22-ről - 18-ra télen, érkezés előtt 1 nappal pedig vissza.
Szellőztetés pedig mindenképpen van a mennyezethűtésnél, hogy védjen a páralecsapódástól.
-
axioma
Topikgazda
válasz
A szelloztetes, plane sblakon at bakfitty, keves az energiakulonbozet, a targyak visszafutik merheto csokkenes nelkul.
A PH-k 1/2-es legcserevel szamolnak allandora, azaz fele legkobmetert kicserelik per ora minimum. Annyi csalas ott van, hogy van hocserelo a ket irany kozott. -
Madwe
nagyúr
válasz
A nem vagyok elég zülddel vitatkoznék. Egy épületnek iszonytató lábnyoma van! Nem vagyok benne biztos, h sokkal (ha egyáltalán) züldebb lenne újépítésűekbe menni, mintsem egy már meglévőt helyrepofozni, beszigetelni. Lehet még úgy is zöldebb ez, ha fűtéskorszerűsítésre nagyon nem is jut (nyilván szigetelés mindenképp kellene). Tele van az ország lakatlan épületekkel - persze nagy része olyan lokáción, ahova senki nem menne, ez kétségtelen.
-
A Zéé
addikt
válasz
#90032896 #26896 üzenetére
De minek állítgatnád? Be van csomagolva az épület egy halom szigetelésbe, ha levennéd télen is a fűtést a napközbeni 23 fokról 20 fokra, mert hogy aludni hidegben jobb, akkor se nagyon esne le a hőmérséklet reggelig, ha egyszer sem kapcsol be a kazán. Onnantól meg megint lehetne beletolni az energiát, hogy felmenjen a hőmérséklet.
Ennek ez a lényege... Egyszer beállítod 23 fokra, és egy életre elfelejted azt a "kis vackot" a falon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Pixel topik
- Házimozi belépő szinten
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik
- Crypto Trade
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- További aktív témák...
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest